Uutisia


 

5.3.2015

Metsitys parantaa naisten asemaa

Länsi-Keniassa Mogotiossa uusi metsitysmenetelmä helpottaa seudun naisten arkea ja parantaa heidän toimeentuloaan. Naisten päivistä kului ennen puiden kantoon, mutta nyt polttopuut löytyvät omasta pihapiiristä. Naisille jää aikaa hankkia lisätuloja esimerkiksi viljelemällä kotipuutarhoja. Lue lisää

Ryhdy kummiksi
Ryhdy kummiksi

Bli fadder för en euro per dag

Lue uusin lehti tästä

Lue uusin lehti!

World Vision -lehtien arkisto

Facebook

Kenttämatkatuulahduksia! Kun saavuimme koululle, lapset ottivat meidät vastaan vauhdikkaasti tanssien. He olivat pukeutuneina perinteisiin tanssiasuihin ja heidän kasvonsa oli maalattu asiaankuuluvasti valkoiseksi. Taustalla opettajia ja paikallisen World Visionin henkilökuntaa, jotka kannustivat lapsia yhä reippaampaan menoon. Tällaista Renacerissa! Terveisin Merja Tikkanen-Vilagi, Perun ohjelmakoordinaattori.
Tänään toimistomme väki sai kuulla tuoreita kuulumisia Ugandasta: kenttämatkalta palannut Afrikan asiantuntija Ulla Tervo kertoi, että kylissä on tekemisen meininki. Hankealueiden asukkaat kiertävät kylissä terveysvapaaehtoisina, neuvovat ja rakentavat muun muassa vessoja; hygienia parantuu ja lapset ovat terveempiä. Kehitys napakasti omissa käsissä!
Näin autat Kummi-info Katastrofiapu  

Suomen World Vision

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 120 miljoonaa ihmistä.

Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi

arkisin klo 8.30 - 16, torstaisin klo 8.30 - 18, puhelin 096 818 300, asiakaspalvelu@worldvision.fi

lahjoitustili: 800015-70768136, Iban FI 32 8000 1570 7681 36