Lapsille mahdollisuus elämässä

Parannamme työllämme pysyvästi lasten elinoloja ja oikeuksia. Toimimme kehitysmaiden yhteisöjen pitkäaikaisena kumppanina yhdessä kummien, yritysten, järjestöjen ja ulkoasiainministeriön kanssa.

Kehitysyhteistyö

Pysyvä muutos

Kehitysyhteistyömme on lapsilähtöistä ja yhteisöperustaista.

Vaikuttaminen

Yhteiskuntavastuu

Vaikutamme laajasti lasten oikeuksien toteutumiseksi.

Katastrofiapu

Nopea reagointi

Toimitamme humanitaaristä apua katastrofien ja konfliktien uhreille.

Lue lisää Lue lisää Lue lisää

 

Sähkeuutiset  

Itä-Afrikan katastrofi ei hellitä

World Visionin apu on tavoittanut jo yli miljoona avuntarvitsijaa Afrikan sarvessa. Siitä huolimatta apua tarvitaan pikaisesti lisää.

Aihe(et): Afrikan sarvi, Etiopia, Kenia, Somalia, Suomen World Vision, Tansania | Avainsanat: , , , , , , , , , , , , | 4 kommenttia

World Visionin apu tavoittamassa 2,5 miljoonaa Afrikan sarvessa

World Visionin hätäapu laajenee Afrikan sarvessa: toteutuneiden ja jo suunniteltujen toimenpiteiden arvioidaan saavuttavan noin 2,5 miljoonaa ihmistä Etiopiassa, Keniassa, Somaliassa ja Tansaniassa. Järjestö on toimittanut rekkalasteittain puhdasta vettä kouluille, terveysasemille ja kyläkeskuksiin. Ruokaa ja ravintolisiä on jaettu kymmenilletuhansille aliravituille, erityisesti … Lue lisää »

Aihe(et): Ei kategoriaa | Jätä kommentti

World Visionin ja R-kioskin vesijuoksutempaus palkittiin

R-kioskin Teemu Rissanen ja Suomen World Visionin Anne Roine kuuntelemassa VaLan Pia Tornimäen puhetta palkintoseremonisassa. Kuva: Patrik Rastenberg. Suomen World Visionin ja R-kioskin ärrävesijuoksutempauksen ympärille nivoutunut kampanja sai tunnustuksen vuoden varainhankintatekona VaLa Awards 2011 -tilaisuudessa torstaina (15.9.2011). Yhteistyökumppanit paransivat ärräjuoksun … Lue lisää »

Aihe(et): Sri Lanka | Jätä kommentti

Lapsijärjestöt varoittavat globaalin eriarvoisuuden kasvusta

Autammeko vain silloin, kun katsomme että meillä on siihen varaa, kysyivät Suomen World Vision ja kolme muuta lapsijärjestöä Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksessa 14.9.2011. Järjestöt ovat huolissaan siitä, että globaali eriarvoisuus kasvaa entisestään, jos Suomen kaltaiset teollisuusmaat vetäytyvät talouskriisin varjolla vastuustaan auttaa … Lue lisää »

Aihe(et): Ei kategoriaa | Jätä kommentti

Ryhdy kummiksi
Gajraj
Poika
Ikä
10
Maa
Intia
Näin autat Kummi-info Katastrofiapu   

Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi
 

kesä- ja heinäkuussa arkisin klo 10-14,

muina aikoina:
arkisin klo 8.30 - 16
torstaisin klo 8.30 - 18
puhelin 096 818 300
asiakaspalvelu@worldvision.fi

lahjoitustili: 800015-70768136
Iban FI 32 8000 1570 7681 36

Suomen World Vision

Suomen World Vision on vuonna 1983 perustettu kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja osa kansainvälistä World Vision -verkostoa. Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat kanssamme parantamassa lasten elinoloja, edistämässä oikeudenmukaisuutta ja tuomassa toivoa sinne, missä on äärimmäistä köyhyyttä.

Katsotuimmat sisällöt