Korokochon nuoret ylittivät uutiskynnyksen

Korokochon nuoret

Suomen World Vision on tukenut nuorten ammatillista koulutusta yhdessä Nairobin suurimmista ja urbaanin Kenian köyhimmistä slummeista Korokochossa vuodesta 2005 lähtien. Nuoria on tähän mennessä koulutettu 700.  Orpojen ja vaikeassa elämäntilanteessa olleiden nuorten joukkoon mahtuu monta menestystarinaa ja uutta alkua.

Nuoret laittoivat hyvän kiertämään, kun Keniassa vietettiin 6. toukokuuta virallista orpojen ja haavoittuvassa asemassa olevien lasten päivää. Joukko ammattikoulutusohjelman nuoria luovutti Kasaranin psyykkisesti vammaisten lasten koululle 2 300 euron edestä tarvikkeita. Lisäksi nuoret antoivat ammattitaitonsa käyttöön ja päivän aikana loihdittiin upeita kampauksia niin oppilaille kuin opettajille.

Tempaus näkyi Kenian Good News Broadcasting System tv-kanavan uutisissa useaan otteeseen. Tilaisuuden kuvaamisesta vastasi kuvaaja-toimittaja Samuel Omoll, joka on itsekin saanut ammatin koulutusohjelman kautta. Samuelista voi lukea myös uusimmasta World Vision -lehdestä.

Lue lisää ammattikoulutusohjelman vaikutuksista nuorten omaan elämään:
James – Oma yritys tuo toimeentulon
Beatrice – Meidän on pidettävä huolta toisistamme
Philip – Pois slummista

Tähän artikkeliin on lisätty aiheet Kenia, Suomen World Vision ja avainsanat . Lisää kestolinkki kirjamerkkeihin. Seuraa kaikkia artikkelin kommentteja tämän artikkelin RSS-syötteellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Näin autat Kummi-info Katastrofiapu   

Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiisi
 

kesä- ja heinäkuussa arkisin klo 10-14,

muina aikoina:
arkisin klo 8.30 - 16
torstaisin klo 8.30 - 18
puhelin 096 818 300
asiakaspalvelu@worldvision.fi

lahjoitustili: 800015-70768136
Iban FI 32 8000 1570 7681 36

Suomen World Vision

Suomen World Vision on vuonna 1983 perustettu kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja osa kansainvälistä World Vision -verkostoa. Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat kanssamme parantamassa lasten elinoloja, edistämässä oikeudenmukaisuutta ja tuomassa toivoa sinne, missä on äärimmäistä köyhyyttä.

Katsotuimmat sisällöt