Kun autat yhtä lasta, myös neljä muuta lasta hyötyy tuestasi.

ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Suojele lapsia kriiseissä

Maailman vaarallisimmissa paikoissa elämä voi muuttua silmänräpäyksessä

Entisen kummilapsen Nancyn tarina

Tervetuloa lasten suojelijaksi

Lasten suojelijana puolustat kehitysmaiden lasten oikeuksia. Tuellasi he saavat kasvaa terveinä, vahvoina ja arvostettuina.

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Kanssamme autat siellä missä tarve on suurin.

Uutiset

”Arvokas askel oikeaan suuntaan”

Eduskunnan lakivaliokunta hyväksyi osin kansalaisaloitteen, joka vaatii tyttöjen sukuelinten silpomisen kieltämistä erillislailla. Suomen World Vision on ollut aloitteessa mukana asiantuntijajärjestönä.

Mikä on tällä hetkellä paras tapa lähettää tervehdys kummilapselleni?

Koronatilanteen takia kansainvälinen lentoliikenne on vähentynyt niin paljon, että kirjeposti ei kulje Suomesta kummilastemme kotimaihin. Kerromme tässä, miten voit silti pitää yhteyttä kummilapseesi.

Hei Ope! Ottaisiko luokkasi kummilapsen?

Kummiuden avulla voitte yhdessä koko koulun, luokan tai ryhmän voimin tehdä hyvää, oppia uudesta kulttuurista, kehittää englanninkielen taitoja sekä luovuutta.


 

Lahjoittajiemme tuella joka 10. sekunti yksi uusi ihminen saa puhtaan veden käyttöönsä.


 


 

Mitä teemme?

Sydänikoni jossa lapsi

Suojelemme ja puolustamme lapsia

Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan kolmessa maanosassa. Lasten suojelu väkivallalta, terveys ja ravitsemus, puhdas vesi, koulutus ja toimeentulo ovat kehitysyhteistyömme ydinosaamista. Rakennamme turvallisempaa arkea, missä lapset saavat elää terveinä, vahvoina ja arvostettuina. Lahjoittajien tuella autamme lähes miljoonaa lasta ja aikuista.
 

Viemme avun luotettavasti perille

Viemme avun luotettavasti perille

Järjestömme varojen käyttöä sekä kehitysyhteistyön tuloksellisuutta valvotaan tarkasti. Raportoimme tuloksista vuosittain kaikille rahoittajillemme. Alamme parhaat asiantuntijat suunnittelevat projektit ja asettavat tavoitteet. Panostamme erityisesti arviointiin, seurantaan ja työn kehittämiseen. Teemme säännöllisesti seurantamatkoja ohjelma- ja hankealueille. 

Katkaisemme köyhyyden kierteen

Katkaisemme köyhyyden kierteen

Työmme poistaa köyhyyden syitä kuten puhtaan veden tai toimeentulon puutetta. Lahjoittajien tuella katkaisemme köyhyyden kierteen pysyvästi. Lapset ja aikuiset oppivat huolehtimaan oikeuksistaan ja saavat kotiseudulleen parempaa terveydenhoitoa ja koulutusta. Kun avustustyömme alueella päättyy, asukkaat osaavat jatkaa kotiseutunsa kehittämistä itse.

Miten voit osallistua?


 

Katkaistaan yhdessä köyhyyden kierre – valitse oma tapasi auttaa.