Takaisin
close

Sorry, this feature isn't available right now

Close close
Pieni tyttö istuu korkeassa ruohossa ja hymyilee kameralle.
Toimeentulo

Kesälahja

Kaikille kesän lämpimät säät eivät ole iloinen uutinen, vaan monen lapsen kotiseutu kärsii kuumuudesta ja kuivuudesta. Muuttuva ilmasto tekee monen lapsen elinympäristöstä tukalan.

Tällä lahjalla hillitset ilmastonmuutoksen tuhoisia vaikutuksia sekä suojelet lapsia ja luonnon monimuotoisuutta. Lahjoituksesi muuttuu ympäristökasvatukseksi ja ympäristöystävällisiksi toimeentulokeinoiksi. Lahjan avulla opetamme perheille kestävää ja ekologista viljelyä. Energiatehokkaiden liesien ansiosta perheet tarvitsevat vähemmän polttopuita ja he pysyvät terveinä, kun eivät enää joudu hengittämään lieden myrkyllistä savua. Näin perheet myös sitoutuvat metsien suojeluun. Koulutamme yhteisöjä varautumaan luonnonkatastrofeihin ja ympäristökerhoissa lapset oppivat luonnonsuojelun merkityksestä.

€25


Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä. Aineettoman lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajien tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Työmme painopiste on globaalissa etelässä ja kriisialueilla.

Muut suositut lahjat