Takaisin
close

Sorry, this feature isn't available right now

Close close
Pinkkiin mekkoon pukeutunut tyttö hymyilee kameralle. Taustalla näkyy tiilistä rakannettu talo.
Tyttöjen oikeudet

Turvalliset kuukautiset

Tällä lahjalla kehittyvän maan tyttö saa kuukautissuojia sekä tietoa kuukautishygieniasta. Moni tyttö joutuu olemaan kuukautisten aikana pois koulusta eikä pääse osallistumaan yhteisön toimintaan. Usein syynä ovat kuukautissuojien ja peseytymismahdollisuuksien puuttuminen sekä kuukautisiin liittyvä epäpuhtauden leima.

Lahjoittajien tuella rakennamme kouluihin pesupaikkoja, jotta tytöillä on mahdollisuus hyvän hygienian ylläpitoon ja he voivat jatkaa koulunkäyntiä myös kuukautisten aikana. Annamme yhteisön jäsenille oikeaa tietoa kuukautisista, hygieniasta ja kuukautiskivun lievityksestä. Jaamme myös kuukautissuojia sekä saippuaa tytöille ja naisille. Lahjasi avulla tytöllä on mahdollisuus osallistua jokaiseen koulupäivään.

€15


Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä. Aineettoman lahjan avulla lähetät apua sinne missä sitä eniten tarvitaan. Lahjoittajien tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Työmme painopiste on globaalissa etelässä ja kriisialueilla.

Muut suositut lahjat