Hei, tuloksentekijä!

Tule tekemään merkityksellistä työtä:
Suomen World Vision etsii varainhankintansa tueksi vakituiseen työsuhteeseen

MARKKINOINTI/MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ  

Haemme kokenutta osaajaa vastaamaan yhdessä tiimin kanssa uusien lahjoittajien, lähinnä kummien hankkimisesta. Tämä yksityisiltä ihmisiltä tuleva tuki on ensiarvoisen tärkeää, jotta kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten auttaminen on mahdollista. Taustasi voi olla joko myynnin tai markkinoinnin parista. Työsi kautta palvelet niitä kehitysmaan lapsia, joille lahjoittajamme antavat toivon, taidot ja tulevaisuuden.

Varainhankintatiimissä osallistut varainhankinnan strategiseen kokonaissuunnitteluun, vuosisuunnitelmien laatimiseen sekä niihin pohjautuvien toimenpiteiden toteuttamiseen, budjetointiin, analysointiin ja seurantaan. Teet tiiviistä yhteistyötä oman tiimimme lisäksi kaikkien organisaatiomme osaajien, myös kansainvälisen verkostomme kollegoitten kanssa.

Tässä roolissa vastaat yhteistyöprojekteista feissaus- ja telemarkkinointikumppaniemme kanssa, laadukkaasta liidihankinnasta sekä yhdessä sovituista markkinointikampanjoista. Vastaat feissauksen ja telemarkkinoinnin kehittämisestä ja koordinoinnista aina sopimusneuvotteluista tulosseurantaan ja raportointiin. Olet tulostavoitteellinen b-to-c myynnin ja/tai markkinoinnin ammattilainen, joka seuraa, oppii ja hyödyntää myynnin ja markkinoinnin uusia tuulia. Näin löydämme yhä menestyksekkäämpiä varainhankinnan keinoja ja kanavia säännöllisten lahjoittajien löytämiseksi.

Olet tehokas johtamaan isojakin projekteja ja viemään ne tuloksekkaasti loppuun sovitussa aikataulussa. Osaat arvioida milloin toimia itsenäisesti ja oma-aloitteisesti; toisaalta nautit työskentelystä monien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Olet kannustava ja positiivinen tiimipelaaja, etkä pelkää virheitä – niistähän oppii. Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä nähdä kokonaisuuksia yksityiskohtia unohtamatta. Toivomme soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta myynnistä ja/tai markkinoinnista. Sinulla on erinomaiset suomen kielen kirjalliset ja suulliset taidot tavoitteidemme toteuttamiseksi ja pystyt toimimaan sujuvasti englannin kielellä.  

Tarjoamme mielekkään työn osana osaavaa ja mukavaa tiimiä. Tekemisen meininkiä leimaa rohkeus ja innostus sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Parhaimmat tulokset voimme saavuttaa vain yhteistyössä muiden kanssa. Asiantuntemuksesi ja loistavan asenteesi ansiosta pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 11.11.2019 mennessä sähköpostilla: minna.clergeaud@worldvision.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintajohtaja Maria Rahikka, 6.11. klo 15–17 ja 7.11. klo 11-13, puh. 040 5476 511.

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: worldvision.fi ja facebook.com/SuomenWorldVision/