Avoin työpaikka Suomen World Visionissa

21/12/2016 - 12:24

Tervetuloa tärkeään työhön!  Suomen World Vision etsii varainhankintansa tueksi

KOORDINAATTORIA ASIAKASPALVELUUN

Tehtäväsi on palvella World Visionin lahjoittajia, pääosin kummeja, puhelimitse ja sähköpostitse. Löydät ratkaisut asiakkaidemme kysymyksiin niin, että heille jää innostunut ja luottavainen olo kummina toimimisesta. Työsi kautta palvelet myös sitä kehitysmaan lasta, jolle lahjoittajamme antavat toivon, taidot ja tulevaisuuden.

Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä vähintään yhden vuoden ajalta, esim. call centeristä tai muualta liike-elämästä, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, paineensietokykyä sekä myyntihenkistä asennetta.

Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja opit helposti uudet järjestelmät. Asiakastietojärjestelmien tuntemuksesta ja tarkkuudesta niiden käytössä on sinulle hyötyä.

Koska asiakaspalvelun arjessa jokainen kohtaaminen on tärkeä, tarvitset myös ongelmanratkaisukykyä, taitoa hoitaa samanaikaisesti monia eri työtehtäviä ja priorisoida niitä. Sen takia arvostamme myös oma-aloitteisuutta, innokasta työotetta ja halua kehittää työn prosesseja.

Hakijoilta edellytämme suomen ja englannin kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Tarjoamme innostavan ja monipuolisen työn myönteisessä ja eteenpäin katsovassa asiakaspalvelutehtävässä. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2017 loppuun saakka.

Haethan tehtävään heti, sillä paikka täytetään mahdollisimman pian. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ja lähetä sähköposti osoitteeseen minna.clergeaud@worldvision.fi Viimeinen hakupäivä on 4.1.2017.

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: www.worldvision.fi ja www.facebook.com/SuomenWorldVision/

Tehtäväsi on palvella World Visionin lahjoittajia, pääosin kummeja, puhelimitse ja sähköpostitse.