Joululahjaksi turvallinen synnytys

Tämän joulun unohtumattomimmat lahjat vähentävät lapsikuolleisuutta ja parantavat lasten terveyttä kehitysmaissa.

World Vision -lahjakaupan aineettomat lahjat menevät aina todelliseen tarpeeseen ja muuttavat lasten ja perheiden elämää pysyvästi.

Vuosittain yli kuusi miljoona lasta menehtyy ennen 5-vuotispäiväänsä, suurin osa heistä ehkäistävissä oleviin syihin kuten esimerkiksi synnytyskomplikaatioihin, aliravitsemukseen tai malariaan.

Monipuolinen ravinto, puhdas vesi ja toimiva perusterveydenhuolto ovat tärkeimpiä keinoja pysäyttää kehitysmaiden turhat lapsikuolemat.

Lapsikuolleisuus on globaalisti laskussa ja sen ehkäisy on täysin mahdollista. Aineeton lahja on helppo ja toimiva tapa osallistua kehitysmaiden turhien lapsikuolemien vähentämiseen.

Lahjaan sisältyy aito joulun sanoma: aineettomalla lahjalla on aina kaksi saaja, toinen tuttu ja toinen tuntematon ystävä maailman köyhimmistä slummeista ja kylistä.

Lapsikuolleisuutta vähentävät ja lasten terveyttä parantavat joululahjat:

Turvallinen synnytys (50,00 €)

Tällä lahjalla World Vision mahdollistaa äidille turvallisen synnytyksen sekä pääsyn valtion tai muiden terveysalan ammattilaisten palveluihin jo odotusaikana. Näin synnytyskuoleman todennäköisyys laskee ja lapsi saa vahvan alun elämälle.

Syntymäpäivä (29,00 €)

Lahjalla parannetaan lasten terveyspalveluita sekä huolehditaan siitä, että perheillä on monipuolisempaa ravintoa ja puhdasta vettä. Näin mahdollistetaan yhä useammalle lapselle lisää syntymäpäiviä.

Moskiittoverkko (10,00 €)

Hyönteismyrkyllä käsitelty moskiittoverkko suojaa malariahyttysen pistolta ugandalaisia köyhiä lapsia, joille malaria on suuri uhka. Yhden moskiittoverkon alle mahtuu nukkumaan kolme lasta. Lisäksi lahjalla tehdään malariavalistusta ja pikatestauksia.

World Vision -lahjakaupan lahjat ohjataan Suomen World Visionin aluekehitysohjelmiin. Lahjan saa sitä eniten tarvitseva köyhä lapsi, perhe tai yhteisö. Ostaessasi ystävällesi aineettoman lahjan voit valita hänelle joko perinteisen painetun tai sähköisen kortin.

Lisätiedot ja kuvat:

Anna Pollari
tiedottaja
Suomen World Vision
anna.pollari@worldvision.fi
040 51 54 592