Nimitysuutisia Suomen World Visionilla (syyskuu 2011)

Yritysyhteistyö

LuK Ulla Koivukoski on siirtynyt Suomen World Visionin palvelukseen 15.8.2011 alkaen. Ullan vastuualueena ovat yrityskumppanuudet ja niihin liittyvän toiminnan kehittäminen. Hänellä on 27 vuoden työkokemus tietotekniikan ja telekommunikaation toimialalla myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen kotimaisissa ja kansainvälisissä johtotehtävissä.

MKT, merkonomi Anne Roine on aloittanut 1.6.2011 Suomen World Visionin yritysyhteistyön yksikössä. Anne hoitaa yritysyhteistyöhön ja yrityskummiuteen liittyviä kokonaisuuksia ja kehittämistehtäviä. Hänellä on yli 15 vuoden työkokemus myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun esimiestehtävissä kotimaisissa yrityksissä.

Markkinointi

KTM, MJD Maria Rahikka on aloittanut varainhankinnan yksikössä 8.8.2011 alkaen. Maria hoitaa yksityisvarainhankintaan liittyviä kokonaisuuksia ja kehittämistehtäviä. Hän on aiemmin toiminut monipuolisissa markkinointi- ja asiakkuuspäällikkötehtävissä mm. TeliaSonerassa.

Viestintä ja vaikuttaminen

Medianomi, fil.yo Tomi Mäkilä on nimitetty viestinnän kehityspäälliköksi 15.8.2011 alkaen. Tomin vastuualueena on digitaalisen viestinnän kehittäminen. Hän on aiemmin toiminut verkkopalvelujen kehittäjänä, tiedottajana ja toimittajana sekä muusikkona.

Kehitysyhteistyöohjelmat

YTM, KM Heidi Heikkinen on nimitetty ohjelmakoordinaattoriksi 26.4.2011 alkaen. Heidi vastaa Intiassa toimivista aluekehitysohjelmista. Hän on aiemmin toiminut eri tehtävissä suomalaisissa kansalaisjärjestöissä ja niiden kumppanimaissa, YK:n kehitysohjelma UNDP:n palveluksessa Nepalissa sekä Reilun kaupan yrittäjänä.