Työministeri Lauri Ihalainen tukemaan "lehmäkauppaa"

Työministeri Lauri Ihalainen on hankkinut kaikille SDP:n eduskuntaryhmän jäsenille Suomen World Visionin toimintaa tukevan CD-levyn. Samalla hän haastaa kaikki Keski-Suomen kansanedustajat ostamaan äänitteen, jonka tuotosta osa menee SWV:n eettisten lahjatavaroiden Lahjaksi lehmä -kauppaan.

Hyväntekeväisyyttä tukeva CD on TV 2 Akuutti-ohjelman asiantuntijalääkäri Risto Laitilan, alias Doc Jerryn rock- ja countryhenkinen levy nimeltään Life Bucket. Jokaisesta myydystä 1500 levystä hankitaan yksi lehmä lahjoitettavaksi sitä tarvitsevalle.

─ Yksi lehmä on jo taattu. Sen lahjoittamiseen osallistuu levy-yhtiö, minun oma lääkäripalveluyritykseni ja minä yksityishenkilönä, kertoo Risto ”Doc Jerry” Laitila.

Levy julkaistiin 24.8.2011 ja jo tuona päivänä sitä oli myyty 200 kappaletta. Työministerin tuen myötä lienee vain ajan kysymys, kuinka monta lehmää Doc Jerryn levykampanja poikii.

Lahjaksi lehmä on Suomen World Visionin web-sivuilla toimiva eettisten lahjojen kauppa. Sieltä ostetut tuotteet toimitetaan perille sellaisinaan - vuohi vuohena ja lehmä lehmänä. Lahjat toimitetaan kehitysmaihin niitä eniten tarvitseville lapsille, perheille ja yhteisöille. Lahjan saajan valitsevat yhteisö yhdessä World Vision kanssa. Kaikki tuotteet ostetaan paikallisesti eikä niitä lähetetä kehitysmaihin Suomesta.