Uusia jäseniä hallitukseen

Suomen World Visionin hallituksessa ovat aloittaneet KTM Esa Ahonen ja MMT Kari Keipi.

- Olen hyvin sitoutunut lasten elinolosuhteiden ja oikeuksien parantamiseen pysyvästi. Vaikka muutos lähtee yksilöstä, pidän olennaisena myös yhteiskuntarakenteiden muuttumista, jotta jokaisella voisi olla mahdollisuus hyvään elämään ja vaihtoehtoja toteuttaa unelmiaan, Esa Ahonen sanoo.

Ahonen toimii Aalto-yliopiston taloussuunnittelujohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt useita vuosia muun muassa Suomen Lähetysseuran palveluksessa Nepalissa sekä Kehitysyhteistyön palvelukeskuksen taloudenhoitajana Suomessa. Lisäksi hän on toiminut konsulttina ulkoministeriön rahoittamissa kehitysyhteistyöhankkeissa Nicaraguassa ja Nepalissa sekä ollut aktiivisesti mukana yliopistohallinnon kansainvälisissä verkostoissa.

Kari Keipi on puolestaan tehnyt pitkän uran Latinalaisen Amerikan kehityspankissa Washington D.C:ssä. Hän on työskennellyt ympäristöhankkeissa sekä luonnonkatastrofien ennaltaehkäisytyössä 20 maassa Meksikosta Argentinaan. Julkaisuja on uran aikana kertynyt yli 60. Keipi on Mision Latina -maahanmuuttajakirkon perustajajäsen ja hänet on vihitty papiksi Virginiassa Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä Keipi toimii aktiivisesti Helsingin kansainvälisessä kirkossa. Hän on myös Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan dosentti.

- Lapsissa on tulevaisuus. Olen seurannut World Visionin työtä maailmalla vuodesta 1981 lähtien ja vaikuttunut erityisesti järjestön maaseudun kehittämishankkeiden hyvästa suunnittelusta ja toteutuksesta sekä katastrofiavusta, Keipi sanoo.

Suomen World Visionin hallituksen muina jäseninä jatkavat Annamari Lammassaari (pj.), Jukka Leppilampi (vpj.), Kaisa Kässi, Reijo Luostarinen, Heli Mustakallio, Leena Kontula, Timo Keskitalo ja Pirjo Ståhle.