Tiimareihin keräyslippaat haitilaisten hyväksi

Tiimari-ketjun Suomen liikkeisiin on ilmestynyt keräyslippaat Haitin maanjäristyksen uhrien auttamiseksi. Keräystuotto kohdennetaan Haitiin Suomen World Visionin kautta. Lippaat ovat Tiimareissa 14.3. asti.

- Inhimillinen kärsimys on koskettanut meitä syvästi ja pohdimme, miten voisimme auttaa. Keräyslippaiden tuominen liikkeisiin on vähintä, mitä voimme lasten hyväksi Haitissa tehdä, kertoo toimitusjohtaja Hannu Krook Tiimari-ketjusta.

- Otamme avun kiitollisena vastaan. Erityistä tukea tarvitsevat järistyksessä kotinsa menettäneet ja perheistään eroon joutuneet lapset, joita Haitissa on tuhansia. Tukea Haitissa tarvitaan vielä pitkään, sillä hätäapuvaiheen jälkeen jatkuu pitkäkestoinen jälleenrakennustyö, jolla pyritään turvaamaan haitilaisten perusoikeudet, kertoo yhteiskuntasuhteiden päällikkö Sami Lahdensuo Suomen World Visionilta.

Suomalaiset ovat avustaneet kiitettävästi järistyksen uhreja, mutta apua tarvitaan yhä. Keräyslippaiden lisäksi haitilaisia voi edelleen auttaa lahjoitustilin 174530-28185, viite 5005 ja tekstiviestien kautta lähettämällä viesti HAITI numeroon 173175. Tekstiviestin hinta on 10 euroa / viesti.

Lisätietoja:
Hannu Krook
toimitusjohtaja
Tiimari Oyj
gsm 040 5939199

Sami Lahdensuo
yhteiskuntasuhteiden päällikkö
Suomen World Vision
gsm 040 507 2852