Lasten joulurieha Helsingissä 16. – 20. 12.

Lasten ja lapsiperheiden jouluriehan seasta voi löytyä myös syvempi merkitys joulun sanomalle, antamisen ilolle. Jouluriehan iloa voi jakaa eteenpäin kehitysmaiden lapsille ja heidän perheilleen.

Helsingissä Kampin Narinkkatorilla 16. - 20. joulukuuta neljättä kertaa järjestettävässä lasten ja lapsiperheiden joulurieha-tapahtumassa voi tutustua myös kehitysmaiden lasten ja aikuisten elämään.

– Kerromme eettisten joululahjojen eli Lahjaksi lehmä -verkkokaupan kautta vuosien varrella hankittujen lahjojen vaikutuksista kehitysmaiden lasten ja aikuisten elämään. Tapahtuman aikana on myös mahdollisuus tehdä oma eettinen joululahjaostos, Sanna Kaartinaho Suomen World Visionilta kertoo.

Suomen World Visionin pisteellä Narinkkatorilla on lisäksi lahjoihin linkittyvä valokuvaseinä, jossa muutaman lahjan hahmossa voi kuvauttaa itsensä ilmaiseksi. Tapahtuman jälkeen kuvan saa omakseen osoitteesta: www.lahjaksilehma.fi

Mimi & Kuku esiintymässä 19.12.

Lisäksi tapahtumassa esiintyvät Pikku Kakkosesta tutut World Vision -kummit, lastenteatteriduo Mimi & Kuku lauantaina 19.12. kello 11.00 - 11.30 ja 16.00 - 16.30. Luvassa on lahjakaupan teeman mukaisesti muun muassa lehmätanssia. Mimiä & Kukua voi käydä tervehtimässä Suomen World Visionin pisteellä esitysten jälkeen.

Tapahtuma on maksuton ja alueella on paljon monipuolista ohjelmaa lapsille sekä koko perheelle aina Sirkus Sariolan talvitivolista lähtien. Alue avoinna ke, to, pe 12 -19, la 10 -17, su 12 -17.

lisätietoja:
Sanna Kaartinaho / Suomen World Vision
Lahjaksi lehmä -kaupan vastaava
+358 40 738 7382
sanna.kaartinaho@worldvision.fi

www.lahjaksilehma.fi