Yli 6000 nuorta kannattaa World Visionin työtä lasten oikeuksien edistämiseksi

Elokuussa perustettu Suomen World Visionin yhteisösivu nuorille suunnatussa IRC-galleriassa keräsi yhteensä 6 699 jäsentä. Kahdeksan viikon mittainen kampanja Suomen suurimmassa Internet-yhteisössä tarjosi nuorille mahdollisuuden tutustua lapsen oikeuksiin sekä World Visionin toimintaan. Viikoittain vaihtuneeseen tietokilpailuun, jossa käsiteltiin muun muassa lasten oikeuksia, osallistui yli 2 000 kilpailijaa. Kolme voittajaa palkittiin Cazze-lahjakorteilla.

Nuoret osallistuivat ilahduttavan aktiivisesti yhteisön keskusteluun kehitysyhteistyöstä.
- Kannattais kattoo peiliin ja ajatella sitä et siul on kaikki hyvi. Lapset Keniassa ja noissa muissa maissa joutuvat elämään köyhyydessä ilman uusia merkkivaatteita ruokaa ja koulussa käyntiä World visionin tavoitteena on auttaa noita lapsia että ne sais käydä koulut ja ei sairastuisi veden takia johkiin sairauteen..,eräs yhteisön jäsenistä kirjoittaa.

Yhteisön jäsenistä yli 6 000 kiinnitti myös World Vision -”sälän” eli pienen kuvan omaan profiiliinsa, jolla on tavoitettu yli 144 000 muuta Irc-gallerian jäsentä.

- Numerot kertovat, että tavoitimme kiinnostuneet nuoret heidän omassa ympäristössään, Suomen World Visionin markkinointipäällikkö Ilkka Koivisto kertoo. Järjestön yhteisösivua ei lopeteta kampanjan päätyttyä, vaan sitä kehitetään eteenpäin.

lisätietoja:

Ilkka Koivisto
markkinointipäällikkö
Suomen World Vision
puh. (09) 6818 3080
ilkka.koivisto@worldvision.fi