Eettisellä matkapuhelinliittymällä puheesta tekoja

Kehitysyhteistyötä voi tukea myös uudenlaisella ja helpolla tavalla, sillä Eettisen Aina Matkapuhelinliittymän kuukausimaksut lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Asiakas ei maksa lisäkustannusta eettisestä valinnastaan, sillä suomalainen matkapuhelinoperaattori AinaCom Oy ohjaa asiakkaiden maksamat kuukausimaksut lyhentämättömänä asiakkaan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen. Kehitysmaiden lapset Suomen World Visionin kehitysohjelmissa ovat yksi avunsaajaryhmä.

”Eri järjestöt tekevät arvokasta työtä paremman tulevaisuuden eteen, jota toimintamme kautta haluamme tukea. Eettinen liittymä syntyi halusta auttaa ja tuoda uudenlainen vaihtoehto kuluttajien ja yritysasiakkaiden ulottuville. Kun löysimme luotettavia ja innostuneita järjestöjä mukaan yhteistyöhön, oli eettinen matkapuhelinliittymä valmis”, kertoo Tommi Vekka AinaComista.

Eettisen Aina -liittymän hinnoittelu noudattelee markkinoiden keskiluokkaa. Vuoden loppuun asti AinaCom lahjoittaa kuukausimaksujen lisäksi jokaisen uuden Eettisen Aina Matkapuhelinliittymän hankkineen puolesta puhdasta vettä 20 eurolla kehitysmaiden lapsille. Asiakkaat saavat valita haluamansa kohteen Suomen World Visionin aluekehitysohjelmien joukosta.

”Olen iloinen tästä erilaisesta mahdollisuudesta tukea kehitysmaiden lasten tulevaisuutta. Valitsemalla eettisen matkapuhelinliittymän asiakkaan kannalta mikään käytännönasia ei muutu, mutta päätös on selkeä arvovalinta”, kertoo Tiia Vihavainen Suomen World Visionista.

Eettinen matkapuhelinliittymä sopii kenelle tahansa Suomessa asuvalle. Lisätietoja liittymästä löytyy www.eettinen.fi tai puh. 0404 500 500.

lisätietoja:
Tiia Vihavainen
markkinointisuunnittelija
Suomen World Vision
puh. (09) 6818 3085
tiia.vihavainen@worldvision.fiSuomen World Vision on kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Vuonna 1983 perustetun Suomen World Visionin avun piirissä on tällä hetkellä runsaat 16 000 kummilasta ja moninkertainen määrä muita hyödynsaajia yhteensä 35 eri kehitystyöhankkeessa. Suomen World Vision on ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n jäsen. www.worldvision.fi

Aina Group -konserni (www.ainagroup.fi) on kuluttajien ja yritysten viestintäratkaisujen toimittaja, jolla on kaksi liiketoiminta-aluetta: media ja ICT. Medialiiketoimintaa harjoittaa Hämeen Sanomat Oy tytäryhtiöineen ja ICT-liiketoimintaa AinaCom Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 104,9 miljoonaa euroa ja henkilöstö keskimäärin kokoaikaiseksi muutettuna 583 henkilöä. Konsernin emoyhtiö on Aina Group Oyj.