Lahjaksi lehmä -verkkokauppa on uudistunut

Suomen World Visionin eettisiä lahjoja myyvä Lahjaksi lehmä –verkkokauppa on uudistunut. Lahjavalikoima on laajentunut, ja lahjaksi voi antaa nyt vaikkapa marsuja, huopia, vessan tai esikoulun. Ulkoasumuutoksen myötä lahjan saajalle voi valita laajasta valikoimasta entistä näyttävämmän sähköisen kortin. Tekninen uudistus puolestaan on parantanut lahjakaupan käytettävyyttä monella tapaa. Esimerkiksi sähköpostikortin voi nyt lähettää usealle ihmiselle kerralla ja sen voi ajastaa haluamalleen päivälle, vaikkapa jouluaatoksi.

Lahjaksi jotain muuta
Lahjakaupasta ostettu lahja on hauska ja vaivaton tapa muistaa ystävää tai yhteistyökumppania, jolla on jo kaikkea. Lahjasta on iloa sekä lahjan antajalle, saajalle että kehitysmaan lapsille. Lahjan saajalle voi lahjakaupassa kirjoittaa sähköisen kortin tai tilata muistamista varten perinteisen postikortin. Lahjaksi lehmä -kaupassa annettu lahja ei varmasti jää käyttämättä.

Lahjojen toimittaminen perille
Lahjakaupasta ostettu lahja toimitetaan Suomen World Visionin kehitysyhteistyökohteeseen pitkäkestoisen kehitysohjelman osana. Lahjan saajan valitsee kehitysmaan yhteisö yhteistyössä paikallisen World Visionin kanssa. Suomen World Vision varmistaa säännöllisellä seurannalla, että kaikki lahjakaupasta ostetut lahjat todella toimitetaan perille. Tähän mennessä kehitysmaihin on toimitettu jo yli 10 000 Lahjaksi lehmä –kaupasta ostettua lahjaa.

Tutustu Lahjaksi lehmä -kauppaan
Katso tv-mainos


Lisätietoja:
Tiia Vihavainen
markkinointisuunnittelija
(09) 681 8300