Nyt kummilapsihankkeet esillä myös valokuvina

Suomen World Visionin kummilapsihankkeisiin voi nyt tutustua myös valokuvien avulla. Tälle Internet-sivustolle on lisätty jokaisen kummilapsihankkeen yhteyteen kuvakokoelma, johon on poimittu valokuvia hankealueesta, yhteisön ihmisistä ja kummilapsista. Kuvakokoelmiin pääsee esimerkiksi alla olevia linkkejä seuraamalla. Kuvat ovat ottaneet Suomen World Visionin työntekijät hankeseurantamatkoillaan.

Valokuvakokoelmien ja kuvatekstien on tarkoitus palvella sekä kummeja että kaikkia Suomen World Visionin työstä kiinnostuneita. Valokuvan voi suurentaa sitä klikkaamalla, ja sen voi tallettaa tai kopioda omalle tietokoneelle. Valokuvia voi käyttää Suomen World Visionia koskevaan tiedottamiseen. Toivomme kuitenkin, että ilmoitat julkisesta kuvien käytöstä asiakaspalveluumme vaikkapa sähköpostilla: asiakaspalvelu@worldvision.fi.

Suomen World Vision pyrkii kehitysyhteistyössään ja tiedottamisessaan avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen. Valokuvakokoelma on yksi tätä pyrkimystä toteuttava askel. Kehitystyötä hankkeissa tapahtuvasta työstä tiedottamiseksi tehdään jatkuvasti.

Valitse kuvakokoelma, jota haluat katsoa:
Intia, Ambegaon
Intia, Rajnandgaon
Kenia, Meibeki
Kolumbia, Nace La Esperanza
Peru, Mosoq Ayllu
Uganda, Kituntu
Uganda, Nabyoga

Lisätietoja:
Suomen World Vision Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@worldvision.fi
(09) 681 8300