"Nipistin itseäni, että näenkö unta!"

Alkuvuodesta arvottiin kaksi unohtumatonta matkapalkintoa. Suomen World Visionin 30-vuotisjuhlavuoden kummimatkan voitti oululainen Heidi Inget ja ”Kerro kaverille” -arvonnan voitti turkulainen Heli Mikkola. Voittomatkat tarjoaa matkatoimisto CWT Kaleva Travel.

Lokakuinen muotinäytösilta vie Heidin Perun matkalle

Nipistin itseäni, että näenkö unta. Olin niin yllättynyt ja kiitollinen, että tuskin sain puhelimessa sanaa suustani. Soitin heti kaikille tutuilleni ja jaoin ilouutiset, kertaa oululainen Heidi Inget sitä hetkeä, kun sai tietää voittaneensa matkan World Visionin avustuskohteeseen.

Heidin voittoisa arvontakuponki lähti matkaan muotitavaratalo Halosen liikkeestä Oulusta. Heidi tuli katsomaan kanta-asiakkaille tarkoitettua muotinäytöstä ja osallistui samalla World Visionin matka-arvontaan.

Ajattelin kuponkia täyttäessäni, että olisipa ihanaa jos voittaisin tämän, muistelee Heidi.

Heidi aikoo osallistua ensi syksynä järjestettävälle Perun opintomatkalle. Päiväkodissa ja kouluavustajana työskennelleelle Heidille erityislasten kanssa toimiminen on lähellä sydäntä. Perussa hän pääsee tutustumaan World Visionin toimintaan ja käymään pienille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitetussa varhaiskasvatuskeskuksessa. Keskuksissa vanhemmat oppivat, miten lapsien kehitystä voi tukea.  Vanhemmat kertovat, että lapset, jotka ovat osallistuneet toimintaan, ovat nyt aikaisempaa aktiivisempia ja iloisempia.

Heli kertoo kummiudesta mielellään 

Kerro kaverille -kampanjassa kannustettiin kummeja kutsumaan ystäviään mukaan World Visionin kummeiksi. Matkapalkinnon sai arvonnassa turkulainen kummi Heli Mikkola, joka on ollut kummina jo kahdelle ugandalaiselle tytölle.

  Meinasi sydän pakahtua, ja tuli vuodatettua runsaasti onnen ja kiitollisuuden kyyneleitä, kertaa Heli hetkeä, jolloin sai puhelinsoiton World Visionilta. 

Heli onkin jo harjaantunut World Visionin puolestapuhuja.  Perheen kummikokemuksista kerrotaan Facebookissa ja puolison yrityksen verkkosivuilla. 

– Kerron kummiudestani joka puolelle. Kummius on hieno tapa tuottaa iloa lapsille, joilla ei ole paljoakaan, ja samalla se on itselle äärettömän palkitsevaa. Olen järjestänyt täällä Turussa aiheesta tilaisuuksia tutuille ja yhteistyökumppaneille, kertoo Heli. 

Heli on saanut useasti muitakin mukaan auttamiseen. Pitkäaikaisella työpaikallaan Radio Auran Aaltojen projektipäällikkönä hän ehdotti työkavereilleen yhteisen lehmän hankintaa. Koko työporukka lähti innolla keräykseen mukaan ja tarvittavat 400 euroa oli koottu muutamassa päivässä. Lehmä hankittiin tietysti World Visionin lahjakaupasta. Lehmän saaminen tarkoittaa vähävaraiselle perheelle uutta alkua: maidosta saatavilla tuloilla voidaan kattaa lasten koulu- ja terveydenhoitokuluja. 
  On hienoa miten ihmiset lähtevät mukaan hyvään asiaan, iloitsee Heli. 

Parhaillaan Heli viettää sapattivuotta työelämästä, kolmen vuoden kiireisen toimitusjohtajapestin jälkeen. 
– Lepään ja mietin sydämessäni, mikä minusta tulee isona. Lapset, luonto ja eläimet ovat minulle tärkeitä. Käyn paljon erilaisilla kursseilla, ja olemme mm. juuri valmistuneet sijaisvanhemmiksi. Voittomatka täydentää hienosti tätä itsensä kehittämisen vuotta, summaa matkasta onnellinen Heli Mikkola. 

Sinullakin on nyt mahdollisuus voittaa ainutlaatuinen matka Suomen World Visionin avustuskohteeseen. Reissu on kahdelle! 
Osallistu tästä: https://worldvisionkummimatka.fi/