Investoimalla ihmeeseen autat perustamaan uusia mikroyrityksiä

Tiesitkö, että yrittäminen on yksi tehokkaimmista keinoista vähentää köyhyyttä kehitysmaissa?
 
Tuemme kaikissa ohjelmissamme yritteliäisyyttä ja omavaraisuutta ja autamme aloittelevia yrittäjiä oman liiketoiminnan perustamisessa. Tänään alkavan Investoi ihmeeseen –kampanjan avulla voit tukea kehitysmaiden yrittäjiä tehokkaalla tavalla.
 
World Vision työskentelee esimerkiksi Busian rajanylityskaupungissa Ugandassa, jossa asuu paljon orvoiksi jääneitä katulapsia ja -nuoria. Tavoitteenamme on kohentaa alueen 1000 kotitalouden tilannetta. Tällä hetkellä jo 462 kotitalouden tulot ovat parantuneet pienyrittäjyyden seurauksena. Projektimme on tuottanut merkittävää tulosta, ja tällä hetkellä monet entisistä katulapsista työskentelevät mekaanikkoina, kampaajina, ompelijoina tai mopoyrittäjinä. Olemme myös parantaneet paikallisten valmiuksia antaa yrityskoulutusta, ja vuonna 2015 koulutuksen saaneita oli jo 67. 
 
Lähettiläämme Sami Hedberg vieraili hiljattain Busiassa ja oli vaikuttunut alueen nuorten kunnianhimosta ja energisyydestä. Sami rakennuttaa Busiaan nuorisotalon, jossa entiset katulapset ja orvot voivat leikkiä, harrastaa musiikkia ja kouluttautua ammattiin.
 
Tue sinäkin kehitysmaan yrittäjiä ja tarjoa heille mahdollisuus menestyä! 
 
Starttirahaa mikroyrittäjälle -lahjalla osallistut uusien yrittäjien koulutukseen ja autat heitä yrityksen perustamisessa. 
Slummista yrittäjäksi -lahjalla yksi Nairobin slummissa elävä nuori saa mahdollisuuden kouluttautua ammattiin, oman mentorin ja alkupääoman oman yrityksen perustamiseen.