Jokainen kummi on tärkeä

Kesälläkin kannattaa seurata Facebookia. Meillä on tulossa ihana takauma tammikuuhun, jolloin järjestimme Olen kummi -kampanjan. Pyysimme kummeja kertomaan kummina olemisesta sekä sen tuomista ajatuksista. Saimme runsaasti tarinoita ja rakastuimme niihin toimistolla niin, että haluamme julkaista osan uudestaan, jotkut niistä nyt ensi kertaa. ”Jokainen kummi on tärkeä” alkaa Facebookissa 4.7.

Porin kaupunginkirjasto – Satakunnan maakuntakirjasto

”Porin kirjaston henkilökunnalla on kummilapsi Salume Ugandasta. Olemme tukeneet Salumea ja World Visionia jo useamman vuoden ja olemme todella iloisia siitä, että voimme auttaa. Salumen kuva ilahduttaa meidän kahvihuoneessa, intrassa jaetaan aina Salumen tervehdykset, ja työntekijät vuorollaan kirjoittavat Salumelle kirjeen. Tässä kuvassa on osa kummeista. Olemme kuvalla mukana ‪#‎olenkummi -viikossa, joka alkoi juuri.”

Urpo Järveläinen

”Tässä on kummipoikani Jefferson, 10 v. Hänen kotinsa on Perussa, maaseudulla, järven rannalla. Hän pitää jalkapallosta ja tekee mielellään koulutehtäviään. Hän haluaa tulla isona poliisiksi.

Haluan lahjoituksellani auttaa Jeffersonia toteuttamaan haaveensa ja toivon joskus tapaavani hänet Perussa. Senkin vuoksi opiskelen innolla espanjan kieltä.”

Heidi Partanen

”Meillä on kummilapsi Ugandassa. Lilian on 12-vuotias. Lähetämme Lilianille postia omien lasteni kanssa. Lilian piirtää meille, lapseni piirtävät hänelle. Parasta on, että koko kyläyhteisö saa apua ja pysyvää muutosta kummiuden kautta.”