Erilainen joululahja kehitysmaan lapselle

Pian on taas se vuodenaika käsillä, kun pitäisi muistaa ystäviä ja sukulaisia joululahjoilla. Vaikka jouluun kuuluu antamisen ilo, niin yksilöllisen lahjan keksiminen on joka vuosi yhtä haastavaa. Mitä, jos ostaisitkin tänä jouluna kehitysmaan lapselle toivon, taidot ja tulevaisuuden? Tänäkin jouluna liian moni lapsi jää vaille ravintoa ja mahdollisuutta lapsen huolettomaan elämään.

Suomen World Visionin eettisen lahjan ostamalla tuet pitkäkestoista kehitysyhteistyötä ja lasten oikeuksien toteutumista kehitysmaissa. Lahjan antaminen tuo ostajalle hyvän mielen ja on arvokkaampi kuin mikään esine.

Säästy joulukukkien ostamiselta ja hanki hyasintin tilalle hygieniapaketti. Paketin avulla kehitysmaiden perheet saavat hygieniakasvatusta ja saippuaa, joilla estetään tehokkaasti lasten ripulikuolemia. Lahjan avulla rakennetaan myös vessoja kehitysmaiden koteihin, kouluihin ja terveyskeskuksiin.

Moskiittoverkon hankkimalla kehitysmaiden lapset saavat nukkua yönsä lempeästi. Hyönteismyrkyllä käsitelty verkko suojaa malariahyttysten pistoilta. Verkon alle mahtuu nukkumaan jopa kolme lasta. Lahjan avulla tehdään myös malariavalistusta ja pikatestauksia.

Tai miltä kuulostaisi vuohi viinipullon tilalle? Vuohen ravitseva maito on tärkeä ravintoaine pienille lapsille kehitysmaissa. Perheet voivat kustantaa vuohesta saaduilla lisätuloilla muun muassa lasten koulu- ja lääkärikuluja.

Ajasta sähköinen joulukortti haluamaasi ajankohtaan ja hanki lahjasi jo nyt monipuolisesta verkkokaupastamme:

https://worldvision.fi/eettiset-lahjat

Tunnelmallista joulun odotusta World Visionin tontuilta!

Lisätiedot:

Anna Palmén
tiedottaja
050 5441842
anna.palmen@worldvision.fi