Tee hyvää, syö hyvää!

Nyt on aika varata paikka sinulle ja ystävillesi Suomen World Visionin ja ravintola Farangin huippusuositulle hyväntekeväisyysillalliselle 9.10.17 Farangissa Helsingissä.
 

Tänä vuonna suuntaamme makumatkalle Kambodzaan, joka on World Visionin uusi ohjelmamaa. Kambodzan lähettiläämme huippukokki Tomi Björck on suunnitellut illan kambodzateemaisen menun. Tomi on 5-vuotiaan kambodzalaisen Makara-pojan kummi.

Illan tuotto menee lasten ravitsemusta edistävään toimintaan Kambodzassa. Aliravitut lapset saavat terveydenhuoltoa ja heidän perheilleen järjestetään koulutusta, jossa kerrotaan terveellisestä ja monipuolisesta ravinnosta.

Artististivieraana tilaisuudessa esiintyy karismaattinen ja komea Reino Nordin ja ihanan valloittava Jannika B. Illan aikana paikalla on myös julkisuudesta tuttuja World Visionin lähettiläitä.

Illallisen hinta 157 euroa, josta alkoholijuomien osuus 17,70e. Illalliskortti sisältää 7:n ruokalajin menun suositusjuomineen.

Varaa pöytäsi heti ja tilaa illalliskortti osoitteesta: events@bw-restaurants.fi tai soita numeroon 010 322 9385. Laitathan sähköpostiviestisi otsikoksi FARANG FOR CAMBODIA, sekä viestikenttään tiedot osallistujista (koko nimi), mahdolliset erityisruokavaliot ja laskutusosoitteen.

Lämpimästi tervetuloa!