Pekka Hyysalo on Suomen World Visionin uusin lähettiläs

Entinen freestylehiihtäjä Pekka Hyysalo tukee lapsi- ja nuorisotyötämme. Vakavasta onnettomuudesta kuntoutuva Hyysalo on itsekin aikamoinen tsemppari.

Pekka Hyysalo haluaa tukea vaikeista lähtökohdista ponnistavia nuoria koulunkäynnissä, elämäntaidoissa ja ammattiopinnoissa. Suomen World Visionilla on nuorisotyöllisyysprojekteja muun muassa Keniassa, Ugandassa, Ruandassa ja Irakissa.

- Haluan välittää kehitysmaiden nuorille toivoa, positiivista ajattelua, tahdonvoimaa ja periksiantamattomuutta. Olen innostunut tästä tehtävästä ja kiitollinen siitä, että saan olla mukana Suomen World Visionin työssä, Hyysalo sanoo.

Pekka Hyysalo oli vasta 19-vuotias loukkaantuessaan vakavasti hiihtokuvauksissa. Kuusi kuukautta onnettomuuden jälkeen Hyysalo pystyi ottamaan ensimmäisiä askeleita, 11 kuukauden jälkeen hän palasi suksille.

- Kuntoutus on yhä kesken. Se on ykkösasia, jonka ympärille rakennan kaiken muun, Hyysalo toteaa.

Tuore lähettiläs lähtee myös tutustumaan järjestön työhön. Matkan aikana hän tapaa paikallisia nuoria.

- On mahtavaa päästä paikan päälle näkemään, millaista tukea nuoret saavat Suomen World Visionin avustuksella.

Pekka Hyysalo kiertää ympäri Suomea – ja myös maailmalla – kertomassa selviytymistarinaansa. Hyysalon 2013 perustama FightBack tsemppaa kaikkia haasteellisissa elämäntilanteissa olevia kohti parempaa elämää.

Lähettiläämme haastaa koko Suomen mukaan juoksemaan tai kävelemään Turkuun FightBack Run -hyväntekeväisyystapahtumaan lauantaina 2.9.2017. (fightbackrun.fi). Muista lähettiläistämme ainakin Signmark ja Piritta Hagman ovat lupautuneet mukaan. Paikalla on myös iloista World Vision -väkeä oransseissa paidoissa. Tervetuloa moikkaamaan meitä!