Bloggaajat keräävät äitiyspakkauksia Keniaan

Joukko bloggaajia on lähtenyt keräämään äitiyspakkauksia Keniaan. Joulukampanjan tavoitetta jouduttiin suuren suosion takia kasvattamaan. Uutena mukana on mahdollisuus lähettää oma kirje tuoreelle äidille.

Puutalobaby-, Matkakuume.net- ja Lähiömutsi-blogien takaa löytyy suomalaisia pienten lasten vanhempia, joilla on vielä tuoreessa muistissa oman lapsen syntymä ja vauva-aika. Juuri omista kokemuksista kumpusikin halu antaa tuoreille kenialaisille äideille ja vauvoille parempi alku elämään äitiyspakkauksen muodossa. Talkoisiin haastettiin mukaan blogien lukijat. Myös moni muu bloggaaja päätyi tekemään oman postauksen aiheesta, jonka seurauksena sana tempauksesta levisi entistä laajemmalle.

Alkuperäinen tavoite oli kerätä 300 pakkausta jouluun 2017 mennessä. Kampanja sai kuitenkin niin lentävän lähdön, että nyt kokonaistavoitetta on nostettu. Eettisten lahjojen kauppa onkin ollut hetkellisesti kovalla rasituksella, sillä koskaan aiemmin se ei ole saanut osakseen samanlaista huomiota ja liikennemääriä.

Juuri bloggaajien tempauksen alla julkaistiin myös uusi kolmen pakkauksen lahja. Tämän lahjan ostaja voi lähettää kolmen äitiyspakkauksen mukaan oman englanninkielisen tervehdyksensä tuoreelle kenialaiselle äidille. Tervehdys lähetetään Suomen World Visionin toimistolle joko paperisena (Lapinlahdenkatu 3, 00180 Helsinki) tai sähköisenä asiakaspalvelu@worldvision.fi. Kaikki tulleet tervehdykset postitetaan edelleen Länsi-Keniaan, missä pakkauksien jako alkaa heti vuodenvaihteen jälkeen.

Ratkaise joulukortti- ja -lahjahaasteet tänä vuonna ostamalla äitiyspakkaus Keniaan!