Tiesitkö että voit auttaa lapsia nyt myös Facebookissa?

Facebook lanseerasi viime syksynä mahdollisuuden perustaa hyväntekeväisyyskeräyksiä omalle alustalleen. Moni tukijamme onkin jo hyödyntänyt ominaisuutta esimerkiksi syntymäpäivänsä yhteydessä. Saadut varat ohjataan kulloinkin eniten apua kaipaaville lapsille.

Sosiaalisen median jättiläinen Facebook mahdollisti viime vuoden loppupuolella hyväntekeväisyyskeräysten perustamisen omalla alustalleen. Keräystoimintoa voivat hyödyntää ainoastaan monivaiheisen tarkastusprosessin läpäisseet järjestöt. Suomen World Vision on yksi näistä.

Tähän mennessä useat World Visionin tukijat ovatkin jo hyödyntäneet uutta ominaisuutta, ja perustaneet keräyksiä esimerkiksi syntymäpäivänsä yhteydessä. Muita on helppo kannustaa mukaan lahjoittamaan jakamalla keräyssivun omille Facebook-ystävilleen. Saadut lahjoitukset käytetään kulloinkin eniten apua tarvitsevien lasten hyväksi osana World Visionin työtä.

Keräyksen aloittaminen on helppoa. Facebook muistuttaa käyttäjiään keräysmahdollisuudesta syntymäpäivän lähestyessä. Keräyksen voi myös perustaa menemällä Suomen World Visionin Facebook-profiiliin ja klikkaamalla vasemman laidan valikosta auki kohdan Fundraisers. Jokainen voi itse määritellä keräyksen nimen, keräystavoitteen ja keräysajankohdan. Myös keräyksen kuvausta sekä keräyksen profiilikuvaa on halutessaan mahdollista muuttaa esimerkiksi juhlapäivän teemaan paremmin sopivaksi. Kun keräys on valmis, kannattaa se jakaa heti Facebook-ystävien kanssa, ja muistuttaa keräyksestä vielä uudestaankin, jotta tavoite varmasti täyttyy.

Tämä uusi toiminto on helppo tapa auttaa, ja samalla kertoa Facebook-ystävillesi lisää World Visionin toiminnasta. Jos tarvitset apua keräyksen pystyttämiseen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@worldvision.fi tai arkisin klo 10-15 numeroon 096 818 300.