Avoin työpaikka: koordinaattori asiakaspalveluun

Tervetuloa tärkeään työhön!
 
Suomen World Vision etsii varainhankintansa tueksi
 
KOORDINAATTORIA ASIAKASPALVELUUN
 
Tarjoamme innostavan ja monipuolisen työn myönteisessä ja eteenpäin katsovassa asiakaspalvelutehtävässä. Tehtävä on vakinainen.
 
Tehtäväsi on palvella World Visionin lahjoittajia, pääosin kummeja puhelimitse, sähköpostitse ja tapahtumissa. Löydät ratkaisut asiakkaidemme kysymyksiin niin, että heille jää innostunut ja luottavainen olo kummina toimimisesta. Työsi kautta palvelet myös sitä kehitysmaan lasta, jolle lahjoittajamme antavat toivon, taidot ja tulevaisuuden.
 
Arvostamme oma-aloitteisuutta, innokasta työotetta ja halua kehittää työn prosesseja. Tällä hetkellä kehitämme asiakassuhdepolkujamme ja asiakastyytyväisyyttä kasvattavia toimenpiteitä. Toivomme sinulta niihin kokemusta ja näkemystä, sillä asiantuntemuksesi ansiosta pystymme auttamaan yhä useampia lapsia. 
 
Odotamme sinulta kokemusta asiakaspalvelutyöstä vähintään kolmen vuoden ajalta esim. call centeristä tai muualta liike-elämästä, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, paineensietokykyä sekä myyntihenkistä asennetta. Koska asiakaspalvelun arjessa jokainen kohtaaminen on tärkeä, tarvitset myös ongelmanratkaisukykyä, taitoa hoitaa samanaikaisesti monia eri työtehtäviä ja priorisoida niitä. Olet tottunut tietokoneen käyttäjä ja opit helposti uudet järjestelmät.
 
Asiakastietojärjestelmien tuntemuksesta ja tarkkuudesta niiden käytössä on sinulle hyötyä. Edellytämme suomen ja englannin kielten hyvää suullista ja kirjallista taitoa.
 
Haethan tehtävään heti, sillä paikka täytetään mahdollisimman pian. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ja lähetä sähköposti osoitteeseen minna.clergeaud@worldvision.fi  Viimeinen hakupäivä on 19.3.2018.
 
Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: www.worldvision.fi ja www.facebook.com/SuomenWorldVision/