Matka-arvontavoittaja on selvinnyt

CWT Kaleva Travelsin World Visionille lahjoittaman opintomatkan voittaja on selvinnyt. Samalla uusi, maaliskuussa 2019 ratkeava matka-arvonta on käynnissä verkkosivuilla.

World Vision ja CWT Kaleva Travels ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Yhteistyön ansiosta World Visionilla on ollut vuosittain mahdollisuus arpoa yksi onnekas mukaan kummien opintomatkalle. Reilun viikon mittaisella matkalla tutustutaan kummien ja muiden suomalaisten tukijoiden lahjoituksilla kehitysmaassa tehtävään työhön.

Maaliskuussa 2018 päättyneen arvonnan onnekas voittaja on tammisaarelainen Terese Lindholm. Terese kuuli ensimmäisen kerran World Visionin kummiudesta työkaveriltaan, joka oli ollut vuonna 2014 tapaamassa kummilastaan Perussa. Työkaverin innoittama Teresekin on toiminut noin vuoden kummina ugandalaiselle lapselle.

Seuraava kummien opintomatka suuntautuu Intiaan lokakuun 2018 loppupuolella. Sairaanhoitajana työskentelevä Terese toivoo näkevänsä matkalla erityisesti terveyskeskusten ja sairaaloiden toimintaa. Lisäksi koulut ja niiden kehittyminen kummien tuella kiinnostaa häntä.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Uusi matka-arvonta on jo käynnissä verkkosivuillamme. Seuraava opintomatka arvotaan maaliskuussa 2019.