Toimitusjohtaja Kai Kaasalainen Suomen World Visionin hallitukseen


Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen on valittu kehitysyhteistyöjärjestö Suomen World Visionin hallituksen jäseneksi.
 
– Hallitusjäsenyys on yksi tapa tukea järjestön ansiokasta työtä kehitysmaiden lasten puolesta. Liian moni lapsi elää ilman riittävää ravintoa, puhdasta vettä, turvallisuutta tai koulutusmahdollisuuksia. Tätä taustaa vasten olen päättänyt, että sivusta katsominen ei ole vaihtoehto. Pienistäkin teoista voi kasvaa merkittävä muutosvoima, kun riittävä joukko ihmisiä ajattelee samoin ja alkaa toimia, sanoo Kaasalainen. 
 
Kaasalainen on toiminut Tamron toimitusjohtajana vuodesta 2013. Yritys on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. 
 
Suomen World Visionin hallitukseen Kaasalainen tuo erityisesti johtamiseen ja kehittämiseen liittyvää osaamista.
 
– On ilo ja etuoikeus saada työskennellä World Visionin ammattitaitoisen hallituksen kanssa. Odotan, että yhdessä ja yksilöinä voimme tarjota sellaista näkemyksellisyyttä, mikä vahvistaa entisestään järjestön työn kehittymistä ja vaikuttavuutta. Pidän tärkeänä myös sitä, että hallituksella on kyky tukea johtoa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.
 
Suomen World Visionin hallituksen puheenjohtajana jatkaa professori Pirjo Ståhle ja varapuheenjohtajana johtamispsykologi Mia Aspegrén. Hallituksen muut jäsenet ovat kansanedustaja Jutta Urpilainen, professori Atte Korhola, toimitusjohtaja Antti Väisänen, lääketieteen tohtori Silja Kosola, tuomiorovasti Satu Saarinen, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntija Marko Kulmala sekä kansainvälisen World Visionin Partnership Leader (Support Office Board Engagement) Charles Badenoch
 
Hallituksen uusi kokoonpano aloittaa 1.10.2018.
 
Lisätietoja: 
 
Suomen World Visionin toiminnanjohtaja Tiina Antturi, tiina.antturi@worldvision.fi, +358 40 5853147
 
Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. worldvision.fi