Kirjoita kummilapsellesi suomeksi sähköpostilla

Vihdoinkin se on mahdollista! Näin kommentoivat kummit, kun sähköisen tervehdyksen lähettäminen kummilapselle tuli tänä vuonna mahdolliseksi.

- Tämä nopeuttaa yhteydenpitoa, koska moni jo luonnosteltu kirje on jäänyt lopulta lähettämättä, kertoo Markus Kekäläinen, joka oli yksi ensimmäisistä Plus-palvelun käyttäjistä. Sähköisesti kirjoittamisen mahdollisuus tuntui mukavalta. Kynnys laittaa viesti on matalampi. Ei tarvitse miettiä postimaksuja tai kulkea postiin.

- Viestissä kehuin kummipojan ammattisuunnitelmia ja kerroin oman perheemme ammateista ja harrastuksista. Liitin viestiini myös kuvan perheestämme. Erityisesti pidin siitä, että sivustolta saatoin tarkistaa kummipoikani syntymäpäivän, jota en muistanut enää, kertoo Kekäläinen.

Kaikille kummeille on tämän vuoden aikana lähetetty sähköpostitse tunnukset Plus-palveluun. Kummi voi lähettää kummilapselleen palvelusta viestin ja liittää siihen myös valokuvan. Vastauksen kummi saa perinteisessä postissa entiseen tapaan. Lähettäjän sähköpostiosoite ei välity kummilapselle.

Plussaan voi kirjoittaa myös suomeksi, sillä silloin vapaaehtoiset kääntäjämme kääntävät viestit, ennen kuin lähetämme ne eteenpäin.  Myös perinteisten kirjeiden lähettäminen on edelleen mahdollista.

- Ihana, ihana yllätys! Uusi sähköinen oma sivu, jonne oli ilmestynyt upouudet kuvat kummilapsista! Paljon on muutosta tapahtunut sitten ensimmäisen kuvan, kommentoi Susanne Aarrekorpi.

- Uusi sähköinen systeemi vaikuttaa tosi hyvältä! Itselläni on uusi kummilapsi, kun edellinen muutti pois. Tulee varmasti pian kirjoitettua ja laitettua kuva uudelle kummitytölle, nyt kun sen saa kätevästi tehtyä. Itse olen vähän huono kirjoittelemaan perinteisiä kirjeitä ja teettämään kuvia, joten tämä avaa ihan uusia mahdollisuuksia, kertoi Ria Lintumäki-Kuosmanen.

Näin laitat kummilapsellesi tervehdyksen sähköisesti & suomeksi:

  • Katso sähköpostiisi, olemme lähettäneet sinulle tunnukset kummeille tarkoitettuun Plus-palveluun
  • Jos tunnuksia ei ole tullut, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@worldvision.fi
  • Plus-palvelusta näet myös uusimman kuvan kummilapsestasi sekä kuvia ja videoita siitä, millaista kummilapsen kotiseudulla on
  • Palvelun osoite on plus.worldvision.fi/