Avoin työpaikka: Markkinointiassistentti

Tule tekemään merkityksellistä työtä:
Suomen World Vision etsii varainhankintansa tueksi

MARKKINOINTIASSISTENTTIA

Haemme aktiivista markkinointiorganisaattoria auttamaan varainhankintatiimiämme uusien lahjoittajien ja tukijoiden hankkimiseksi sekä nykyisten lahjoittajasuhteiden ylläpitämiseksi. Merkityksellisen työsi avulla olet mukana auttamassa niitä kehitysmaan lapsia, joille lahjoittajamme antavat toivon, taidot ja tulevaisuuden.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset markkinoinnin assistenttitehtävät. Sinulla on työssäsi mainiot onnistumisen mahdollisuudet, kun hallitset toimistorutiinit (mm. muistiot ja laskuseuranta) ja pystyt hoitamaan eri markkinointitoimenpiteiden kuten tapahtumien koordinointia.

Autat varainhankintakampanjoiden käytännön toteutuksessa (mm. tarjouspyynnöt ja toimenpidekalenterin hallinnointi). Valmistelet esityksiä ja muita mahdollisia markkinointimateriaaleja, joita sinulla on kärsivällisyyttä oikolukea ja viimeistellä. Myös sähköisten kirjeiden koonti ja lähettäminen tulee olemaan osa työtäsi. Tehtävässäsi auttaa, jos sinulla on jo kokemusta some-kanavien päivityksestä ja tiedusteluihin vastaamisesta. Digitaalisten työkalujen hallinta on tehtävässä tärkeää.

Pääset osallistumaan varainhankinnan toteutukseen monipuolisten tehtäviesi kautta yhdessä koko muun tiimin kanssa. Teet toki tiiviistä yhteistyötä oman tiimisi lisäksi kaikkien organisaatiomme osaajien kanssa. Olet rautahermoinen ja positiivinen tiimipelaaja ja pidät napakasti kaikki langat hyppysissäsi, jotta tiimi pysyy aikataulussa. Toivomme joko soveltuvaa koulutusta ja/tai parin vuoden työkokemusta markkinoinnista. Arvostamme itsenäistä ja ripeäotteista työskentelytapaa, hyvää organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä tarkkuutta. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielekkään työn osana dynaamista ja mukavaa tiimiä. Tekemisen meininkiä leimaa rohkeus ja innostus sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Parhaimmat tulokset voimme saavuttaa vain yhteistyössä muiden kanssa. Työpanoksesi ansiosta pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 19.5.2019 mennessä sähköpostilla: minna.clergeaud@worldvision.fi. Tehtävä on vakinainen ja alkaa pikimmiten.

Suomen World Vision on lasten elinoloja ja oikeuksia edistävä kristillishumanitaarinen kehitysyhteistyöjärjestö ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: worldvision.fi ja facebook.com/SuomenWorldVision/