Hei, tuloksentekijä!

Tule tekemään merkityksellistä työtä:

Suomen World Vision etsii varainhankintansa tueksi vakituiseen työsuhteeseen markkinointipäällikköä

ETSIMME MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme kokenutta markkinoinnin osaajaa vastaamaan yhdessä tiimin kanssa uusien lahjoittajien, lähinnä kummien hankkimisesta. Tämä yksityisiltä ihmisiltä tuleva tuki on ensiarvoisen tärkeää, jotta kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten auttaminen on mahdollista. Työsi kautta palvelet niitä kehitysmaan lapsia, joille lahjoittajamme antavat toivon, taidot ja tulevaisuuden.

Varainhankintatiimissä osallistut markkinoinnin strategiseen suunnitteluun, vuosisuunnitelmien laatimiseen sekä niihin pohjautuvien markkinointitoimenpiteiden toteuttamiseen, budjetointiin, analysointiin ja tulosseurantaan. Osallistut aktiivisesti varainhankinnan kokonaissuunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen. Näiden lisäksi vastaat yhdessä sovituista markkinointikampanjoista, lahjoitustuotteiden kehityksestä ja yhteistyöstä mm. mediatoimiston kanssa. Teet tiiviistä yhteistyötä oman tiimisi lisäksi kaikkien organisaatiomme osaajien, myös kansainvälisen verkostomme kollegoiden kanssa. Sinulla on työssäsi mainiot onnistumisen mahdollisuudet, kun hallitset markkinointiviestinnällisen sisällöntuotannon. Työstät nopeasti mielenkiintoista ja myyvää tekstiä mm. uutiskirjeisiin ja verkkopalveluun. Sisällöntuotannon lisäksi tärkeimpiä tehtäviäsi on monikanavaisen mainonnan toteutus yhdessä kumppaniemme kanssa. Sinulla on kokemusta erityisesti tuloksellisesta some-mainonnasta niin toimivien sisältöjen, sopivien mittareiden kuin tulosten analysoinnin osalta. Myös kokemus verkkopalvelujen sisältöjen ja käyttäjäkokemuksen kehittämisestä sekä verkkokaupan konversio-optimoinnista on eduksi.

Olet tulostavoitteellinen ja aikaansaava b-to-c -markkinoinnin ammattilainen, joka seuraa, oppii ja hyödyntää markkinoinnin uusia tuulia. Näin löydämme yhä menestyksekkäämpiä varainhankinnan keinoja ja kanavia säännöllisten lahjoittajien löytämiseksi. Olet tehokas johtamaan isojakin projekteja ja viemään ne tuloksekkaasti loppuun sovitussa aikataulussa. Arvostamme itsenäistä ja ripeäotteista työskentelytapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä nähdä kokonaisuuksia unohtamatta yksityiskohtia. Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto ja useamman vuoden työkokemus markkinoinnista. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielekkään työn osana dynaamista, innostunutta ja mukavaa tiimiä, jossa ei pelätä virheitä - niistähän oppii. Tekemisen meininkiä leimaa kannustus, rohkeus kokeilla sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Parhaimmat tulokset voimme saavuttaa vain yhteistyössä muiden kanssa. Asiantuntemuksesi ja loistavan asenteesi ansiosta pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 24.10.2021 mennessä sähköpostilla: recruitments.fino@wveu.orgSähköpostijärjestelmässämme on ollut teknisiä haasteita. Tämän takia olemme pidentäneet hakuaikaa. Jos olet lähettänyt hakemuksen, pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään sen uudelleen. Odotamme hakemustasi innolla!

Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankintajohtaja Maria Rahikka, ma 18.10. klo 14 ja to 21.10. klo 9, puh. 0405476511.

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan kehitysmaissa.Työmme lähtökohta on kristillinen lähimmäisenrakkaus. Autamme siellä missä tarve on suurin uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Olemme yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: worldvision.fi ja facebook.com/SuomenWorldVision/

world visionin työntekijä lasten kanssa