Ohjeet Plus-palvelun käyttöön

25.10.2021

Plussaan kirjautuminen

Palveluun pääset kirjautumaan verkkosivullamme worldvision.fi. Voit klikata sivun ylävalikosta World Vision Plus-linkkiä tai käyttää Kirjaudu-pikalinkkiä ylävalikon oikeassa reunassa. Mobiililaitteella linkki kirjautumiseen löytyy ruudun vasemmasta yläkulmasta (sininen henkilökuvake). Kirjautuminen tapahtuu joko tilaamalla kummitiedoissasi olevaan sähköpostiosoitteeseen kertakäyttöisen kirjautumislinkin tai voit kirjautua palveluun sähköpostilla + itse asettamallasi salasanalla.

Näin kirjaudut Plus-palveluun

Kaikki uutiset yhdellä sivulla

Lokakuun alussa 2021 uudistimme Plus-palvelun ulkoasua ja toimintoja, jotta palvelu on entistä mukavampi ja vaivattomampi käyttää. Näet nyt kummilapsesi sekä hänen kotiseutunsa tiedot kätevästi yhdestä paikasta Plussan etusivulta. Ylimpänä näet kummilapsesi kolme uusinta julkaisua, kuten hänen kuvansa ja mahdolliset vastauskirjeensä sinulle. Linkin kautta voit siirtyä lapsen tarkempiin tietoihin ja näet esimerkiksi tietoja lapsen lempipuuhista ja kenen kanssa lapsi asuu.  

Kummilapsen tietojen alla ovat lapsen kotiseudun tiedot. Kerromme alueen oloista ja uutisia siitä, millaisia parannuksia tuellasi saadaan aikaan. Linkin kautta pääset tutustumaan alueen tarkempiin tietoihin, näet alueen kartan ja voit lukea haasteista, joiden parissa alueella työskentelemme. 

Mikäli sinulla on useampia kummilapsia, lasten tiedot + lapsen kotiseudun tiedot ovat etusivulla allekkain.

Näkymä uudistuneen Plus-palvelun etusivusta

Viestien lähettäminen kummilapsellesi

Linkki viestin lähetykseen on nyt entistä helpompi löytää Plussasta. Tietokoneella käytettäessä Lähetä viesti -toiminto on yläosan sinisessä valikossa. Mobiililaitteella linkki viestin lähetykseen löytyy ruudun alaosasta. Viestin voit edelleen kirjoittaa englannin tai suomen kielellä (Peruun myös espanjaksi) sekä liittää mukaan yhden valokuvan. 

Omien kummitietojen muokkaaminen

Pääset katselemaan ja muokkaamaan kummitietojasi Plussan Omat tietoni-linkistä, joka löytyy tietokoneella ruudun oikeasta ja mobiililaitteella ruudun vasemmasta ylänurkasta. Voit muokata osoitettasi ja sähköpostiasi sekä asettaa tai vaihtaa palvelussa käyttämäsi salasanan. 

Mikäli tarvitset neuvoja Plussaan kirjautumisen tai palvelun käytön kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@worldvision.fi tai p. 096 818 300 (arkisin klo 10–15). Autamme mielellämme.

Täältä pääset katsomaan omia tietojasi sekä kirjoittamaan viestin kummilapsellesi

Anna palautetta uudistuneesta Plus-palvelusta

Toivomme, että uudistusten myötä Plussaa on entistä mukavampi ja vaivattomampi käyttää. Jos herää kysyttävää tai haluat antaa meille palautetta, kuulemme siitä mielellämme. Voit antaa palautetta klikkaamalla alla olevaa painiketta.