close

This option is currently not available

Close close
Kuvassa shown esiintyjät: Tero Vesterinen, Janna, Mariska, Tuure Kilpeläinen, Riku Nieminen, Jani Toivola, Maija Vilkkkumaa, Ellinoora ja Kasmir.
30.11.2021

World Vision: Ilta lapsille 11.12. klo 20

World Vision: Ilta lapsille Nelosella ensiesityksessä la 11.12. klo 20!

Tämä on ilta on omistettu maailman lapsille. Nyt saamme kuulla lapsilta ja paikallisilta työntekijöiltämme, mitä heille kuuluu, millaisia edistysaskelia on otettu ja mitä haasteita alueilla vielä on. Kulunut vuosi on ollut monelle meistä vaikea, mutta erityisen vaikea se on ollut lapsille. Nyt jos koskaan lapset tarvitsevat apuamme. On erityisen hyvä hetki ryhtyä kummiksi.

Kummimme Riku Nieminen ja Jani Toivola juontavat shown hyvän asian puolesta. Lavalle nousee kotimaisen musiikin tähtikaarti: Maija Vilkkumaa, Janna, Kasmir, Mariska, Tuure Kilpeläinen, Ellinoora ja Vesterinen.

Mukana menossa myös Sami Hedberg, Piritta Hagman, Pekka Hyysalo, Sanna Stellan, Anu Sinisalo, Emilia Vuorisalmi, Jenni Alexandrova, Tero Tiittanen ja Antti Kaikkonen!

Luvassa upeita musiikkiesityksiä, sketsejä, koskettavia tarinoita ja iloisia kuulumisia.

Uusinnat Nelosella: su 12.12. klo 15.30, ti 14.12. klo 18, la 25.12. klo 15.45 ja la 1.1. klo 17. Katsottavissa myös Ruudusta.