close

This option is currently not available

Close close
World Vision Sambian työntekijä juttelee paikallisten kanssa

Etsimme Markkinointisuunnittelijaa

vakituiseen työsuhteeseen. Hae 13.2.2023 mennessä.

Hei, hae meille Suomen World Visionille

MARKKINOINTISUUNNITTELIJA

  • jos haluat tehdä töitä hyvässä porukassa,
  • olet kiinnostunut myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä (sitä on varainhankinta),
  • haluat kehittyä ja kehittää ja
  • olla mukana suojelemassa lapsia ja puolustamassa heidän oikeuksiaan.

Etsimme nyt varainhankintatiimiin vakituiseen työsuhteeseen markkinoinnin osaajaa vastaamaan yhdessä tiimin kanssa uusien lahjoittajien hankkimisesta pääasiassa digitaalisissa kanavissa.

Osallistut markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Vastaat sovituista markkinointikampanjoista ja lahjoitustuotteista. Teet tiivistä yhteistyötä oman tiimisi lisäksi kaikkien organisaatiomme osaajien, myös kansainvälisen verkostomme kollegoiden kanssa. Pääset tekemään yhteistyötä johtavien media- ja mainostoimistojen sekä tunnettujen vaikuttajien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

  • Monikanavaisten kampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen
  • Asiakaspolkujen ja markkinoinnin automaation suunnittelu
  • Sisällöntuotanto eri kanaviin

Sinulla on työssäsi mainiot onnistumisen mahdollisuudet, kun viihdyt kampanjoiden ja tulosten tekemisen parissa. Olet jo tehnyt markkinointiviestintää digitaalisiin kanaviin ja osaat hyödyntää digimarkkinoinnin työkaluja. Sinulla on näkemystä ja mielellään kokemusta tuloksellisesta asiakaspolkujen kehittämisestä sekä sähköpostimarkkinoinnista ja markkinoinnin automaatiosta. Arvostamme kokemusta maksetusta mainonnasta (esim. SEM, display, some-mainonta, natiivi, vaikuttajamarkkinointi).

Sinulla on tehtävään soveltuva alempi tai ylempi korkeakoulututkinto. Olet tulostavoitteellinen, aikaansaava ja etsit jatkuvasti keinoja parantaa tuloksia. Arvostamme itsenäistä ja ripeäotteista työskentelytapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielekkään työn osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Tekemisen meininkiä leimaa rohkeus, innostus, tiivis yhteistyö sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Yhdessä lahjoittajiemme kanssa pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 13.2.2023 mennessä sähköpostilla: recruitments.fino@wveu.org.
Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinta- ja viestintäjohtaja Hannele Pulliainen ma 30.1. klo 8.30-9 ja pe 3.2. klo 14.30-15.30 puh. 044 355 5225. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli. Tuemme työntekijöitä mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä lounasruokailulla. Tarjoamme myös matka- ja vapaa-ajan vakuutuksen.

Toivomme kuulevamme sinusta pian! Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Suomen World Vision on itsenäinen osa maailman suurinta kehitysyhteistyöjärjestöä, World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Tutustu meihin worldvision.fi, Facebookissa, Instagramissa  ja LinkedInissa.