Hei, lasten oikeuksien puolustaja!

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä:

Suomen World Vision etsii kehitysyhteistyön ohjelmatiimiin

Ohjelma-asiantuntijaa määräaikaiseen (1 vuosi)

Grant Implementation and Administration-tehtävään

Työskentelet julkisen grants-rahoituksen (mm. ECHO, UN) rahoitettujen hankkeiden toimeenpanon ja hallinnoimisen parissa. Tehtävässä koordinoit hankkeita taustarahoittajien kriteerien mukaisesti sekä annat teknistä ja hallinnollista tukea implementoiville kumppaneille. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa grants-hankkeiden syklien mukaisissa tehtävissä: taustarahoittajien kriteerien pohjalta hankkeiden ja ohjelmien seuranta ja ohjeistus (ml. talous), aikataulutus, erilaisten raporttien työstäminen, tiedotus- ja taustamateriaalinen tuottaminen sekä muut koordinaation vaatimat tehtävät. Lisäksi toimit yhteyshenkilönä taustarahoittajien ja toimeenpanevien kumppaneiden välillä. Työskentelet ohjelmatiimissä yhteistyössä ohjelma-asiantuntijan (Grants Acquisition) sekä julkisen rahoituksen päällikön kanssa ja ohjelmajohtajan alaisuudessa itsenäisesti ja vastuullisesti.

Tehtävä edellyttää vähintään kolmen vuoden työkokemusta kehitysyhteistyöstä tai humanitaarisesta työstä.

Odotamme sinulta

  • kokemusta grants-rahoitteisten projektien hallinnoimisesta, erityisesti ECHO
  • eri rahoittajalähteiden tuntemusta
  • kehitysyhteistyön ja humanitaaristen periaatteiden ja käytännön osaamista
  • vahvaa hankehallinnon ml. taloushallinnon osaamista
  • omatoimisuutta, tiimityötaitoja, priorisointikykyä, järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
  • matkustusvalmiutta

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa auttaa kokemus työskentelystä kehitysmaissa, vahva viestinnällinen osaaminen sekä kyky toimia yhteistyössä erilaisten ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Soveltuvan tutkinnon lisäksi työssä vaaditaan hyvää it-osaamista sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme ensiksi noin vuoden mittaisen työsuhteen juuri käynnistyneen ECHO-hankkeen koordinoimiseksi. Tehtävä saa mahdollisesti jatkoa, sillä tavoitteenamme on kasvattaa grants-osuutta työssämme.

Tulet osaksi kannustavaa ja huumorintajuista ohjelmatiimiä innostavassa ja eteenpäin katsovassa työyhteisössä. Tekemisen meininkiä leimaa hyvä yhteishenki, aktiivinen työote ja valmius oppia sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu.  Asiantuntemuksesi ansiosta pystymme auttamaan yhä useampaa lasta. Tarjoamme lounasedun, nykyaikaiset työtavat ja tilat Kalasatamassa, kattavan työterveyshuollon, matka- ja vapaa-ajanvakuutuksen sekä osittaisen mahdollisuuden tehdä etätyötä.

Tunnistitko itsesi? Ota yhteyttä ja lähetä hakemus ansioluettelon kera järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen osoitteeseen recruitments.fino@wveu.org. Viimeinen hakupäivä on 23.11.2022. Odotamme hakemustasi innolla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisäkysymyksiin vastaa 10.11.2022 klo 13-14 ja 18.11.2022 klo 13-14 ohjelmajohtaja Katri Leino-Nzau, p. 044 722 6020.

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan kehitysmaissa. Työmme lähtökohta on kristillinen lähimmäisenrakkaus. Autamme siellä missä tarve on suurin uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Olemme yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: worldvision.fi ja Facebookissa

Ghanalaisia lapsia juoksemassa kohti kameraa