Hei, lasten oikeuksien puolustaja!

Tule tekemään merkityksellistä työtä:

Suomen World Vision etsii varainhankintansa tueksi

MARKKINOINTIASSISTENTTIA määräaikaiseen työsuhteeseen

Varainhankintatiimimme hakee markkinoinnista ja viestinnästä innostuvaa assistenttia. Tuet työssäsi uusien lahjoittajien hankkimista ja pääset osallistumaan monipuolisiin projekteihin maailman lasten auttamiseksi. Tehtävä on noin vuoden mittainen sijaisuus.

Työpäiväsi saattaa sisältää:

  • Sisällöntuotantoa, mm. somepostauksia, artikkelien kääntämistä, uutiskirjeiden ja sähköisten markkinointikirjeiden koordinointia ja kirjoittamista
  • Nettisivujen päivittämistä ja digitaalisten työkalujen käyttöä
  • Markkinointikampanjoissa ja tapahtumissa avustamista
  • Markkinointimateriaalien tilaamista
  • Sisältöraportin kokoamista

Mitä toivomme sinulta?

Olet innostunut markkinointiviestinnästä ja sisältöjen tuottamisesta, ja olet taitava kirjoittaja. Toivomme joko soveltuvaa koulutusta ja/tai parin vuoden työkokemusta markkinoinnista/viestinnästä. Koordinoit erilaisia markkinointitoimenpiteitä ja projekteja järjestelmällisesti ja usein samanaikaisesti, joten arvostamme itsenäistä ja ripeäotteista työskentelytapaa, hyvää organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja sekä tarkkuutta. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Digitaalisten työkalujen kuten sähköpostimarkkinointiohjelman, Adobe Photoshopin ja InDesignin osaaminen on eduksi.

Tarjoamme mielekkään työn osana mukavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Tekemisen meininkiä leimaa rohkeus, innostus, tiivis yhteistyö sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Yhdessä kaikkien panostuksella pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 27.11.2022 mennessä sähköpostilla: recruitments.fino@wveu.org. Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinta- ja viestintäjohtaja Hannele Pulliainen pe 11.11. klo 15-16 ja ke 16.11. klo 16-16.30 puh. 044 355 5225. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli. Tuemme työntekijöitä mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä lounasruokailulla. Tarjoamme myös matka- ja vapaa-ajan vakuutuksen.

Odotamme hakemustasi innolla! Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Suomen World Vision on itsenäinen osa maailman suurinta kehitysyhteistyöjärjestöä, World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Tutustu meihin worldvision.fi, Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä.

World Vision Kambodzan työntekijä istuu juttelemassa kolmen hymyilevän lapsen kanssa.