close

This option is currently not available

Close close
World Vision Sambian työntekijä hyppimässä lasten kanssa
21.8.2023

Etsimme yritysvarainhankinnan päällikköä

vakituiseen työsuhteeseen. Hae 3.9.2023 mennessä.

Hei, tule varainhankintaamme tekemään merkityksellistä työtä

YRITYSVARAINHANKINNAN PÄÄLLIKKÖ

Haemme kokenutta yritysvarainhankinnan osaajaa ottamaan vastuulleen yritysvarainhankinnan ja suurlahjoittajasuhteet.

Tehtävässä:

  • Vastaat yritysvarainhankinnan linjauksista ja kehittämisestä
  • Kontaktoit aktiivisesti ja pidät huolta uusista ja nykyisistä lahjoittajakumppaneistamme
  • Suunnittelet ja toteutat yritysmarkkinointikampanjoita ja konseptoit lahjoitustuotteita, jotka palvelevat kumppaneita.

Tukenasi sinulla on koko Suomen World Visionin joukkue, ja teet tiivistä yhteistyötä mm. markkinoinnin, viestinnän ja ohjelmatiimin kanssa.

Viihdyt tehtävässä, kun saat virtaa ihmisten kohtaamisesta. Olet tulostavoitteellinen, rohkea, ideoiva ja sitkeä. Sinulla on erinomaiset suulliset ja kirjalliset vuorovaikutustaidot, joilla innostat kumppaneitamme sijoittamaan heikoimmassa asemassa olevien lasten tukemiseen. Verkostoidut aktiivisesti niin tapahtumissa kuin somessa.

Sinulla on mielellään vähintään kolmen vuoden kokemus B2B-myyntitehtävistä sekä kokemusta yritysmarkkinoinnista ja -konseptoinnista. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän hoito edellyttää erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielekkään työn osana mukavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Tekemisen meininkiä leimaa rohkeus, innostus, tiivis yhteistyö sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Yhdessä lahjoittajiemme kanssa pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Suomen World Visionin toimitilat sijaitsevat Kalasatamassa Helsingissä. Meillä on käytössä joustava hybridityön malli. Tuemme työntekijöitä mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä lounasruokailulla. Tarjoamme myös matka- ja vapaa-ajan vakuutuksen.

Tule siis luomaan lahjoittajiemme kanssa lasten auttamisesta kasvutarinaa, johon kannattaa sijoittaa. Lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 3.9.2023 mennessä sähköpostilla: recruitments.fino@wveu.org Lisätietoja tehtävästä antaa varainhankinta- ja viestintäjohtaja Hannele Pulliainen, 24.8. klo 8-9 ja 30.8. klo 8-9, puh. 044 355 5225.

Toivomme kuulevamme sinusta pian! Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Suomen World Vision pyrkii rekrytoinnissaan edistämään yhdenvertaisuuden toteutumista. Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin.

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan kehitysmaissa. Työmme lähtökohta on kristillinen lähimmäisenrakkaus. Autamme siellä missä tarve on suurin uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Olemme yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Katso lisää: worldvision.fi ja facebook.com/SuomenWorldVision/