close

This option is currently not available

Close close
World Visionin työntekijä kahden lapsen kanssa kukkien keskellä
30.9.2021

Kutsumme sinut ja yrityksesi mukaan

Yhdessä voimme auttaa lapsia ja maapalloa

Yritysten ja järjestöjen intressit kohtaavat eritoten YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden osalta. Onko yritykselläsi kultainen sydän, joka sykkii maailman vähäosaisimmille lapsille? Kumppaneinamme toimii isoja ja pieniä yrityksiä. Tule mukaan muutosvoimaksi.
 
Tavoite 6. Puhdas vesi ja sanitaatio 
 
Olemme vahva kumppani tavoitteen 6 osalta, sillä olemme maailman kirkkainta kärkeä puhtaan veden tuottamisessa. Saastuneen veden aiheuttamat sairaudet ovat valtava syy alle 5-vuotiaiden lasten kuolemiin. Työmme tuloksena joka 10. sekunti yksi uusi ihminen saa puhtaan veden käyttöönsä. Se tarkoittaa kolmea miljoonaa ihmistä vuosittain. Vesipisteidemme ja vesijohtoverkostojemme elinikä on huippuluokkaa, koska teknisen toteutuksen lisäksi siirrämme projektien omistajuuden aina paikallisille yhteisöille. 
 
Tavoite 13. Ilmastoteot 
 
Tavoitteen 13 ilmastoteot toteutuvat innovatiivisessa metsitysmenetelmässä, jota sovelletaan jo 25 maassa. Meillä tämä menetelmä on käytössä Etiopiassa. Se on nimeltään FMNR, joka tulee sanoista farmer managed natural regeneration. Tässä kestävässä ja edullisessa menetelmässä metsitys sitoo hiiltä ilmakehästä maaperään, ehkäisee eroosiota ja maaperän köyhtymistä. Se ylläpitää luonnon monimuotoisuutta ja pienentää ääri-ilmiöiden kuten tulvien ja kuivuuden riskiä. Sadot kasvavat ja perheiden ruokaturva paranee. Muutoksen tekevät  paikalliset pienviljelijät itse. 
 
Myös naisten aseman kohentaminen, köyhyyden ja nälänhädän vähentäminen sekä terveyden ja koulutuksen lisääminen ovat työmme keskiössä. Yhdessä voimme löytää sinun liiketoimintaasi ja yritysvastuutavoitteisiisi kytkeytyvää yhteistyötä, josta hyötyvät maailman vähäosaisimmat lapset ja yhteisöt. 
 
Esittelemme alla kolme tapaa, joilla voit monipuolistaa yrityksesi vastuullisuustoimintaa. 

Tule kummiksi

lapsi esittelee piirrustustaan world visionin lapsiystävällisessä tilassa

Yrityskummina olet edistämässä useita kestävän kehityksen tavoitteita. Tuet säännöllisesti yhtä aluekehitysohjelmaamme ja muutat lasten kotiseudusta paremman paikan elää. Saat säännöllisesti tietoa tukesi vaikutuksesta raporttien, kuvien ja videoiden muodossa. Nämä tiedot voit helposti jakaa myös sidosryhmillesi. Voit halutessasi pitää yhteyttä kummilapseen sekä matkustaa tapaamaan häntä. 

Lahjoita ilmastotyöhön

metsähehtaari etiopiassa

Lahjoita metsähehtaareja ja kasvata metsää Etiopiaan, missä lapset kärsivät jo nyt ilmastomuutoksen vaikutuksista. Metsitys sitoo hiiltä ilmakehästä maaperään, ehkäisee eroosiota ja maaperän köyhtymistä. Se ylläpitää luonnon monimuotoisuutta ja pienentää ääri-ilmiöiden kuten tulvien ja kuivuuden riskiä. Esimerkiksi 360 eurolla lahjoitat 10 hehtaaria. Lahjoituksen yhteydessä on mahdollista lähettää sähköinen tai tulostettu kortti ja kertoa lahjoituksen merkityksestä sidosryhmille.

Räätälöity yritysyhteistyö

äitiyspakkauksen vieressä äiti ja vauva

Räätälöidään yhdessä juuri sinun liiketoimintaasi sopiva yhteistyömuoto. Olemme toteuttaneet monimuotoisia yhteistyömalleja, joista ovat hyötyneet maailman vähäosaisimmat lapset, yrityskumppanimme ja koko planeettamme. Tervetuloa mukaan positiiviseksi muutosvoimaksi. 

Lisätietoja:

Oona Rintala
Suomen World Vision
Markkinointipäällikkö
Yritysyhteistyö- ja suurlahjoittajasuhteet
Tel. 046 878 3896
oona.rintala@worldvision.fi

 

Suomen World Vision ry

  • Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia.
  • Toimimme kansainvälisesti lähes 100 maassa. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Suomalaisten tuella autamme noin miljoonaa lasta ja aikuista.
  • Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että kehitysyhteistyön tuloksellisuutta. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullinen lahjoittaminen ry sekä Euroopan komissio. Järjestömme lahjoitukset kerätään Suomen poliisihallituksen myöntämän virallisen rahankeräysluvan alaisina (RA/2021/1328).