close

This option is currently not available

Close close
Ukrainalaiset pakolaislapset Moldovassa World Visionin työntekijän kanssa
11.09.2023

Näin yritykset sijoittavat lasten tulevaisuuteen

Järjestöjen ja yritysten yhteistyötä tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Haluaako yrityksesi olla mukana kasvutarinassa, johon kannattaa sijoittaa? Jos vastaus on kyllä, tervetuloa sijoittamaan lasten tulevaisuuteen. Se on varmin tapa muuttaa maailmaa.

Nämä neljä yritystä ovat jo mukana puolustamassa lasten oikeuksia ja edistämässä kestävää kehitystä. Näin ne sen tekevät.

Järjestöjen ja yritysten yhteistyötä tarvitaan enemmän kuin koskaan, sillä ilmastonmuutos, konfliktit, nälkäkriisi ja Ukrainan sota ovat vaikeuttaneet köyhimpien maiden lasten tilannetta.

Suomen World Vision edistää YK:n kestävän kehityksen tavoitteita ja lapsen oikeuksien toteutumista eri puolilla maailmaa. Yrityskumppanimme sijoittavat paremman maailman rakentamiseen heille parhaiten sopivilla tavoilla. Ne lahjoittavat hätäapuun, ostavat aineettomia lahjoja ja suunnittelevat omiin tavoitteisiinsa sopivia yhteistyökuvioita kanssamme. Sijoituskohteena voi olla esimerkiksi ilmastotyö, tyttöjen oikeudet tai nälkäkeräykseen osallistuminen. Yritys voi myös ryhtyä kummiksi kehittyvän maan lapselle.

4 sijoitusta lasten tulevaisuuteen

Ukrainalaiset lapset Moldovassa World Visionin lapsiystävällisessä tilassa

Nordic Business Forum tukee ilmastotyötä

Nordic Business Forumin lahjoituksella World Vision ennallisti 195 hehtaaria metsää Etiopian ilmastohankkeessa. Metsitysmenetelmää toteutetaan yhteistyössä paikallisten ihmisten perustamien metsäosuuskuntien kanssa. Näin metsityksestä tulee pysyvä osa yhteisön toimintaa. FMNR-menetelmällä uusi metsä kasvaa vastuullisesti, tehokkaasti ja kestävästi. Hyvinvoiva metsä parantaa perheiden toimeentuloa ja vahvistaa lasten ruokaturvaa.

VR Group lahjoitti hätäapukeräykseen

VR Group osallistui Ukrainan hätäapukeräykseen 160-juhlavuoden lahjoituksella, joka kohdistettiin usealle lasten ja nuorten auttamiseksi erikoistuneelle avustusjärjestölle kuten World Visionille. VR Groupin vuoden 2022 vastuullisuustyön fokuksessa olivat erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointia edistävät toimet. VR Groupin lahjoituksen tuotto kantaa pitkälle tulevaisuuteen. Välittömän hätäavun lisäksi lapsia ohjataan terveydenhuollon ja muiden palvelujen pariin. Lapsille ja heidän vanhemmilleen tarjotaan psykososiaalista tukea. Lapset saavat koulutarvikkeita ja heidän koulunkäyntinsä jatkumista tuetaan.

Scandic kannustaa asiakkaitaan tukemaan lapsia

Marski by Scandic- ja Scandic Park -hotelleissa oli joulupuita, joissa esiteltiin lahjavinkkejä. Mukaan pääsivät myös Suomen World Visionin lahjakaupan aineettomat lahjat. Esillä olivat avustuspaketti Ukrainan lapsille, ilmastolahja sekä klassikkolahja vuohi. Aineettomat lahjat auttavat köyhyydessä eläviä lapsia ja perheitä globaalissa etelässä sekä kriisialueilla.

Helsinki Cup lähti yhteistyökumppaniksi

Kansainvälisesti tunnetusta ja Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvasta jalkapallotapahtumasta tuli kesällä 2023 Suomen World Visionin yhteistyökumppani. Helsinki Cupin tapahtumasovellukseen luotiin keräys, jonka tuotot menivät lasten koulunkäynnin tukemiseen järjestön kohdemaihin.

Haluatko olla osa kasvutarinaa, johon kannattaa sijoittaa?

Ota yhteyttä meihin, niin autamme löytämään sinun yrityksellesi parhaan tavan olla mukana.

Lue lisää työstämme