close

This option is currently not available

Close close
Kambodzalainen World Vision -työntekijä yhdessä kambodzalaisten lasten kanssa
15.3.2023

Etsimme Talouskoordinaattoria

Tule tekemään merkityksellistä työtä:

Suomen World Vision etsii toimintansa tueksi

TALOUSKOORDINAATTORIA määräaikaiseen noin vuoden kestävään työsuhteeseen

Talouskoordinaattorina työskentelet tiiviissä yhteistyössä talouspäällikön, hallinto- ja ohjelmatiimin ja muiden organisaation yksiköiden kanssa. Esihenkilönäsi toimii ohjelmajohtaja.

Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluu:

  • hanketalouden kirjanpidossa avustaminen
  • tukeminen hankkeiden budjetoinnissa, taloushallinnossa ja raportoinnissa
  • hankkeiden talousmonitorointi
  • ulkoministeriölle ja muille rahoittajille toimitettavat vuosittaiset talousraportit ja talousnarratiivit
  • konsultointiapu ohjeistojen toimeenpanossa ja taloustuen antaminen ohjelmatyöntekijöille.

Teet yhteistyötä myös tilintarkastajien ja kansainvälisen World Vision verkoston kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Sinulla on vahvaa talousosaamista ja monipuolista kokemusta sekä taloushallinnosta että kirjanpidosta. Työssäsi tulet tarvitsemaan myös tilinpäätöstaitoa ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia. Kokemus hankkeiden taloushallinnosta ja -raportoinnista ulkoministeriön ja/tai EU:n rahoittamissa hankkeissa on eduksi.

Hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky työskennellä eri kulttuureista tulevien hankekumppaneiden kanssa ovat työn suorittamisen kannalta olennaisia. Arvostamme itsenäistä ja rohkeaa työnotetta. Työssä vaaditaan hyvää it-osaamista sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielekkään työn osana mukavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä. Tekemisen meininkiä leimaa vahva osaaminen, innostus, tiivis yhteistyö sekä työmme tuloksellisuuteen liittyvä vastuu. Yhdessä kaikkien panostuksella pystymme auttamaan yhä useampaa lasta.

Jos tunnistat itsesi tästä kuvauksesta, lähetä lyhyt hakemus ja CV järjestömaailmaan sopivine palkkatoivomuksineen 31.3.2023 mennessä sähköpostilla: recruitments.fino@wveu.org.

Meillä on käytössä joustava hybridityön malli. Tuemme työntekijöitä mm. mahdollisuudella kattavaan työterveyshuoltoon sekä lounasruokailulla. Tarjoamme myös matka- ja vapaa-ajan vakuutuksen.

Odotamme hakemustasi innolla! Tehtävä alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Suomen World Vision suojelee lapsia ja puolustaa heidän oikeuksiaan eri puolilla maailmaa. Suomen World Vision on itsenäinen osa maailman suurinta kehitysyhteistyöjärjestöä, World Visionia. Kansainvälisesti World Visionin avun piirissä on 100 miljoonaa ihmistä. Tutustu meihin worldvision.fi, Facebookissa, Instagramissa sekä LinkedInissä