close

This option is currently not available

Close close
Lapset World Visionin jalkapallon takana valmiina pelaamaan
3.7.2023

Suomen World Vision mukana Helsinki Cupissa

Olemme mukana Helsinki Cupissa 10.–14.7.2023!

Helsinki täyttyy pian pelaajista, kun maailman suurimpiin kuuluva juniorijalkapalloturnaus Helsinki Cup järjestetään jo 48. kerran 10.–15.7.2023.

Tänä vuonna Helsinki Cup ja Suomen World Vision yhdistävät voimansa ja muuttavat maailman iloisemmaksi paikaksi, pallo kerrallaan!

World Visionin ständin löydät Käpylän urheilupuistosta Love the Ball Center -alueelta maanantaista perjantaihin 10.–14.7.2023. Tule lavaohjelmaan kokeilemaan tarkkuuslaukauskilpailua banaaninlehtipallolla, ottamaan jalkapalloaiheinen siirtotatuointi ja kuulemaan uusimpia uutisia työstämme.

Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös huikea arvonta, jossa palkintoina Huuhkajien ja Helmareiden signeeratut pelipaidat.

Ei muuta kuin nappikset jalkaan ja suunta kohti Helsinki Cupia – nähdään pisteellämme! 

Voita pelipaita nimmareilla!

Osallistu 14.7.2023 kello 13.00 mennessä.

Osallistu arvontaan

Lisätietoja:

  • Mikä on Suomen World Vision? Maailman suurin kummilapsijärjestö ja yksi maailman suurimmista humanitaarisen avun tarjoajista.
  • Miksi olemme Helsinki Cupissa? Futis yhdistää maailman lapset. Sitä pelataan pakolaiskeskuksissa Moldovassa ja Irakissa, nälkäkriisin keskellä Keniassa ja Ruandan sekä Burundin maaseuduilla. Pelihetki antaa lapsille tilaisuuden olla lapsia myös silloin, kun ympäröivä maailma on raskas.
  • Miksi banaaninlehtipallo? Oikeat jalkapallot ovat kalliita ja niitä voi olla hankala saada, joten lapset tekevät palloja banaaninlehdistä, roskapusseista, oljista, milloin mistäkin. Hätä keinot keksii ja pelit käyntiin! Testipallomme on tuotu Ruandasta.

Lahjoita jalkapallo

Sijoita pieneen futaajaan Ugandassa.

Lue lisää työstämme