close

This option is currently not available

Close close
World Visionin feissaaja jakaa vitamin well juomia.
8.6.2022

Yhteistyöuutisia:

Tänä kesänä World Visionin matkassa mukana Vitamin Well!

Suomen World Vision on aloittanut yhteistyön Vitamin Well -yrityksen kanssa. Tänä kesänä Suomen World Visionin feissaustiimi ilahduttaa kummitoiminnasta kiinnostuneita Vitamin Well Care -juomilla Turussa. Vitamin Well on lahjoittanut yli 1000 Care -pulloa kummihankkeen tueksi.

”Tällaiset yhteistyöt ovat erittäin merkityksellisiä, koska niissä yritys toimii vipuvoimana uusien kummien löytymiselle. Kummilapset ovat kotoisin kehittyvistä maista, äärimmäisen köyhistä olosuhteista. Kummien tuki auttaa lapsia perheineen katkaisemaan köyhyyden kierteen.”
Oona Rintala, Suomen World Visionin markkinointipäällikkö

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Kesäisin järjestön feissarit etsivät kummeja eri puolilta Suomea. Juuri nyt lapset Ugandasta, Keniasta, Burundista, Ruandasta ja Kambodzasta odottavat omaa kummia. Kummi-tuella autetaan lasten koko yhteisöä. Lue lisää kummitoiminnasta täältä: https://www.worldvision.fi/ryhdy-kummiksi/

”Meille on ensisijaisen tärkeätä tukea kestävää kehitystä edistäviä järjestöjä. Toivomme siksi voivamme auttaa Suomen World Visionia kummihankinnassa lahjoittamalla heidän toiminnallensa Vitamin Well Care -juomia. Tärkeitä vitamiineja sisältävät Care -juomat ovat täysin vegaanisia ja makeutettu ainoastaan hedelmäsokerilla. Uskomme, että juomat houkuttelevat pysähtymään ja kuuntelemaan miksi apua tarvitaan, sekä ilahduttavat kesähelteissä.”
Caisa Lindblom, Brand Activation Manager, Vitamin Well