close

This option is currently not available

Close close
The Voice of Finlandin tuomarit
22.2.2022

The Voice of Finland & World Vision Nelosella

Huhtikuussa luvassa on musiikkiesityksiä, keskusteluja ja tarinoita maailmalta.

Miten autat kuukausilahjoittajana lapsia Ukrainan kriisissä? Kuka on Anna Puun mielestä Kenian oma bosslady? Millaisia ajatuksia puhelu akuutille kriisialueelle Afganistaniin herättää Apulannan Tonin ja Sipen mielessä? Millaisia terveisiä Juha Tapio saa Ugandasta? Kenet Maija Vilkkumaa saa kanssaan sohvalle istumaan? 

The Voice of Finlandin hyväntekeväisyysjaksossa tähtivalmentajat selvittävät, millaista avustustyötä World Visionin lahjoittajien tuella tehdään ja miten autamme lapsia erilaisten kriisien keskellä. Luvassa on upeita musiikkiesityksiä, mielenkiintoisia keskusteluja ja sykähdyttäviä tarinoita maailmalta.

Illan aikana lavalle nousee suomalaisen musiikin kärkinimiä: Redrama, Ilta, Antti Ketonen, Etta, Hanna Pakarinen, Tommi Läntinen ja Happoradio. Illan juontavat Heikki Paasonen ja Elina Kottonen. Mukana on myös lasten oikeuksien puolestapuhujamme Maaret Kallio.

Kuukausilahjoittajat auttavat lapsia erilaisten katastrofien keskellä, kuten Ukrainan kriisissä. He tukevat tyttöjen sukuelinten silpomisen ja lapsiavioliittojen vastaista työtä sekä auttavat perheitä selviytymään ilmastokriisin runtelemissa maissa.

Kaikki voi muuttua silmänräpäyksessä - myös parempaan suuntaan.

The Voice of Finland: World Vision Nelosella su 10.4. klo 20 ja uusinnassa ma 11.4. klo 17.30. Katsottavissa myös Ruutu-palvelusta.

Anna Puu ja Maija Vilkkumaa

Anna Puu soittaa World Visionin asiantuntijalle, Teresa Cheptoolle Keniaan. Teresa vastaa puheluun tyttöjen turvatalossa, jossa silpomista kotoaan paenneet tytöt voivat turvallisesti asua ja käydä koulua. Teresa on alueen roolimalli, joka myös itse aikoinaan pakeni perheeltään silpomista. Nyt hän tekee silpomisen vastaista työtä ja taistelee alueen tyttöjen oikeuksien puolesta.

Maija Vilkkumaa keskustelee Suomen World Visionin toiminnanjohtajan Annette Gothónin kanssa siitä, miksi lapsiavioliittoja solmitaan yhä ja millaista työtä teemme niiden estämiseksi.

Juha Tapio, Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki

Juha Tapio soittaa puhelun suoraan pakolaisleirille Ugandaan. Puheluun vastaa World Visionin humanitaarisen avun projektipäällikkö, Dithan Mukiibi. Dithan kertoo, miksi lapsiystävälliset tilamme ovat tärkeitä sotaa ja konfliktia pakeneville lapsille ja millaisia aktiviteetteja järjestämme lapsille niissä.

Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki soittavat mielenkiintoisen puhelun Afganistanin maajohtajallemme Asuntha Charlesille. Asuntha kertoo viimeisimmät kuulumiset akuutilta kriisialueelta, ja havainnollistaa, millaista apua afganistanilaiset lapset juuri nyt tarvitsevat.

Suojele lapsia kriiseissä