close

This option is currently not available

Close close
World Vision jakaa lämmittimiä Ukrainan kriisia paenneille

World Vision jakaa lämmittimiä pakolaisille

Ukrainan kriisiä paenneet lapset ja perheet kärsivät kylmyydestä.

Lapset ja perheet kärsivät kylmyydestä

World Visionin kriisiavun viestintäasiantuntija Brianna Piazza raportoi tilannetta Romanian ja Ukrainan rajalta, jonne tuhannet lapset ja perheet pakenevat konfliktia. Kylmyys vaikeuttaa olosuhteita entisestään.

Työntekijämme ovat paikalla auttamassa ja vastaamassa kodeistaan paenneiden lasten ja perheiden kiireellisiin tarpeisiin.

World Vision jakaa lämmittimiä, jotka pitävät pakolaiset lämpiminä

"Päivät ovat olleet hyvin kylmiä. Lämpötilat ovat alle nollan, on tuulista ja lunta, joten halusimme heti olla avuksi näille ihmisille", sanoo Daniela, World Visionin kriisiavun koordinaattori Siretissä.

Ukrainan ja Romanian rajakaupunki Siret vastaanottaa tuhansia ukrainalaisia pakolaisia. Yhteistyössä paikallisen kunnan toimijoiden kanssa, World Vision pyrkii vastaamaan pakolaisten tarpeisiin ja jakaa paikan päällä ruokaa, vettä, hygieniapakkauksia ja lämmittimiä lapsille ja perheille. 

World vision jakaa ruokaa, vettä, hygieniatarvikkeita ja lämmittimiä

Lämmittimiä on jaettu Romanian Siretissä. Romanian rajalla oleva jono on pitkä, ja monet joutuivat jonottamaan tunteja hyytävässä säässä. Kylmien säiden odotetaan myös jatkuvan vielä useiden viikkojen ajan. Lämmittimet tulevat olemaan iso apu perheille ja lapsille. 

World Vision on sitoutunut pysymään alueella auttamassa. "Toivomme, että voimme tarjota tukea niin kauan kuin sitä tarvitaan", Daniela sanoo.

Auta Ukrainan lapsia

Auta Ukrainan sotaa pakeneita lapsia kuukausilahjoittajana

Auta kuukausilahjoittajana

Lue lisää