Kutsu ystäväsi kummiksi

Kiitoksena yrityskumppanimme lahjoittaa 100 € rahalahjan kummilapsellesi

Hei kummi,

Onko sinun lähipiirissäsi joku, joka haluaisi ryhtyä kummiksi kehitysmaan lapselle? Vuosi 2020 oli haastava monille meistä – ja etenkin heille, jotka ovat jo valmiiksi haavoittuvassa asemassa. Kummien tuella on ollut koronpandemian ehkäisyssä suuri merkitys ja avun tarve on maailmassa nyt suurempi kuin koskaan.

Olemme aloittaneet uudenlaisen yhteistyön yrityskumppaneidemme kanssa: Pyydä ystäväsi kummiksi ja kerro siitä meille 30.3.2021 mennessä. Yrityskumppanimme maksavat rahalahjasi kummilapsellesi. Rahalahjasta hyötyvät myös kummilapsesi kotiseudun muut lapset.

Miten rahalahja toimii?

World Vision -kummina voit halutessasi lähettää lapselle henkilökohtaisen rahalahjan. Rahalahja voi olla suuruudeltaan 100–150 euroa, ja sen voi lahjoittaa kerran vuodessa. Rahalahjasta 75 prosenttia menee kummilapsesi ja hänen perheensä käyttöön ja 25 prosenttia käytetään koko yhteisön lasten hyväksi esim. koulujen varustamiseen. Paikallinen työntekijämme tai vapaaehtoisemme neuvottelee lapsen ja perheen kanssa, mihin tärkeisiin hankintoihin raha käytetään. Usein sillä ostetaan kummilapselle koulutarvikkeita tai perheelle kotieläimiä. Saat selvityksen ja valokuvan siitä, mitä lahjalla on hankittu. 

Mikäli kutsut ystäväsi kummiksi 30.3.2021 mennessä, yrityskumppanimme lahjoittavat tämän rahalahjan puolestasi. Lisätietoja lahjasta ja sen vaikutuksista löydät täältä »

Rahalahja toimitetaan perille jouluksi 2021.

Osallistuminen on helppoa:

  1. Pyydä ystävääsi kummiksi 
  2. Ystäväsi ryhtyy kummiksi verkkosivuillamme
  3. Lähetä vapaamuotoinen sähköposti asiakaspalvelu@worldvision.fi, jossa kerrot nimesi sekä ystäväsi nimen. Otsikoi sähköpostisi ”Kutsuin ystävän kummiksi”
  4. Kummilapsesi saa rahalahjan viimeistään jouluksi 2021
  5. Saat raportin rahalahjan käytöstä valokuvineen viimeistään kesällä 2022

Lataa kummiesite annettavaksi ystävälle »

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä innostuu mukaan!

Kysymyksiä ja vastauksia

Question & Answer Section
Question
Ryhdyn itse toisen lapsen kummiksi, lasketaanko tämä?

Kyllä. Tavoite on löytää mahdollisimman monelle apua tarvitsevalle lapselle kummi. Mikäli ryhdyt kummiksi 30.3.2021 mennessä, yritystukijamme lahjoittavat rahalahjan kummilapsellesi.

Question
Entä jos kutsun useamman ystävän kummiksi?

Silloin yritystukijamme maksavat myös vuoden 2022 rahalahjan. Voimme laittaa ensimmäisen rahalahjan matkaan joulukuussa ja toisen tammikuussa 2022. Voit myös antaa toisen 100 euron rahalahjan kummilapsesi kyläyhteisön hyväksi tai esimerkiksi ystäväsi kummilapselle. Kutsu mukaan niin monta ystävää kuin tahdot ja ole meihin yhteydessä, toteutamme lahjoitukset niin, että niistä on iloa mahdollisimman monelle kummilapselle.

Question
Miten tämä toimii, kun minulla on monta kummilasta?

Mikäli sinulla on useampi kummilapsi ja kutsut yhtä monta ystävää kummiksi, yrityskumppani lahjoittaa rahalahjat kaikille kummilapsillesi. Mikäli vain yksi ystävistäsi ryhtyy kummiksi, ilmoita meille sähköpostissasi kenelle kummilapsistasi haluat rahalahjan antaa.

Question
Olen jo antanut rahalahjan tänä vuonna, voinko silti osallistua?

Kyllä. Rahalahja voidaan kirjata lähtemään tammikuussa 2022. Vaihtoehtona on myös antaa rahalahja kummilapsesi kyläyhteisölle tai ystäväsi kummilapselle.

Question
Miksi rahalahja laitetaan matkaan jouluksi?

Suurin osa yritystukijoistamme tekee lahjoituksen tähän yhteistyöhön jouluksi. Toteutamme tämän yritysyhteistyön muodon ensimmäistä kertaa, joten lisäksi varaamme aikaa tukijoiden kartoitukseen sekä yhteistyön huolelliseen toteutukseen. Toivottavasti mahdollisimman moni teistä innostuu mukaan!


Ystävällisin terveisin,

Suomen World Visionin tiimi
p. 096 818 300 (arkisin klo 10 - 15)
asiakaspalvelu@worldvision.fi
 

Yrityksille

Tule yritystukijaksi. Tukesi auttaa uusien kummien hankinnassa ja lahjoittaa jouluksi avun köyhälle lapselle perheineen. 

Kysy lisää: 

Oona Rintala
Markkinointipäällikkö (yritysyhteistyö- ja suurlahjoittajasuhteet)
p. +358 46 878 3896
oona.rintala@worldvision.fi