Lähikuva pikkulapsen kädestä aikuisen kädessä

Auta Afganistanin lapsia

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi tai tee kertalahjoitus

Afganistanissa on valtava tarve hätäavulle. Joka toista alle 5-vuotiasta lasta uhkaa vakava aliravitsemus. Avustustyömme maassa on käynnissä: toimitamme ravintoa ja hoitoa aliravituille lapsille. Lisäksi liikkuvilla terveysklinikoillamme hoidetaan lasten ja aikuisten äkillisiä terveysongelmia. Olemme auttaneet afganistanilaisia lapsia jo 20 vuotta ja aiomme tukea heitä myös jatkossa.

Voit auttaa tekemällä kertalahjoituksen hätäapukeräykseemme tai ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi. Lahjoituksesi on todella tärkeä.

image

Auta Afganistanin lapsia

Afganistanissa on valtava tarve hätäavulle. Joka toista alle 5-vuotiasta lasta uhkaa vakava aliravitsemus.

Voit maksaa lahjoituksesi maksukortilla, Apple Paylla, Google Paylla, MobilePaylla tai verkkopankissa.

Pienin lahjoittettava summa on 5 €

Sinä voit auttaa

On kaksi tapaa auttaa.

Näin toimimme kriiseissä

Mitä Afganistanissa tapahtuu?

  • Yli 18 miljoonaa ihmistä tarvitsee humanitaarista apua.
  • Joka toista alle 5-vuotiasta lasta uhkaa vakava aliravitsemus.
  • Maan sisäisten pakolaisten määrä kasvaa kovaa vauhtia.
  • Lapset ja perheet tarvitsevat puhdasta vettä, ruokaa, suojaa ja terveydenhuoltoa.
  • Maata uhkaa talouskatastrofi, josta kärsii erityisesti maan köyhä väestö.
  • Koronapandemia, poikkeuksellinen kuivuus ja konflikti tekevät maan tilanteen hyvin vaikeaksi. Maa on yksi vaarallisimmista paikoista lapsille.

Kulurakenne

Kulurakenne

Käytämme 73 % varoista kehitysyhteistyöohjelmaan, joka sisältää myös kotimaassa tehtävän vaikuttamistyön lapsen oikeuksien puolesta sekä lahjoittajapalvelut. 21,5 % varoista käyttämme viestintään ja varainhankintaan ja 5,5 % käytämme yleishallintoon.

Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.

Asuntha Charles
Olemme vaarassa menettää viime vuosina saavutetut edistysaskeleet. Edessä saattaa olla maailman pahin humanitaarinen kriisi.

Asuntha Charles

World Vision Afganistanin kansallinen johtaja

Suomen World Vision

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Toimimme kansainvälisesti 99 maassa. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä kriisialueilla ympäri maailman. Humanitaarinen apumme keskittyy katastrofin keskelle joutuneiden lasten sekä vammaisten ihmisten tukemiseen. Suomalaisten tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että työmme tuloksellisuutta. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullisen lahjoittamisen Ry sekä Euroopan komissio. Järjestömme lahjoitukset kerätään Suomen poliisihallituksen myöntämän virallisen rahankeräysluvan alaisina (RA/2021/1328).

Yhdessä lahjoittajien kanssa Suomen World Vision tukee yli kahta miljoonaa ihmistä.

Viimeisimmät uutiset Afganistanista