Romahtaneita taloja Syyriassa

Auta Turkin ja Syyrian maanjäristyksen uhreja

World Vision on paikan päällä jakamassa hätäapua

Lapset ja perheet tarvitsevat apua Syyriassa, Turkissa ja lähialueilla. Tuhoisan maanjäristyksen uhrien määrä kasvaa. Tuhannet kodit, sairaalat ja koulut ovat romahtaneet.

”Nämä ovat todella surullisia uutisia ja teemme kaiken voitavamme auttaaksemme järistyksen uhreja”, sanoo World Visionin Syyrian hätäapuoperaation johtaja Johan Mooij.

World Vision on jo paikan päällä jakamassa hätäapua. Tiimit työskentelevät tiiviissä yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa.

Avun tarve on valtava. Kotinsa menettäneet ihmiset tarvitsevat paitsi perustarvikkeita myös turvaa ja suojaa erittäin kylmän talven keskellä.

Lahjoita tekstiviestillä

Voit myös lahjoittaa tekstaamalla AUTAN20 (20 €) numeroon 16499 

Lahjoita tilisiirrolla

Yritykset ja yksityishenkilöt:
Saaja: Suomen World Vision ry
FI32 8000 1570 7681 36
Viite: 1016941

image

Auta Turkin ja Syyrian maanjäristyksen uhreja

Lapset ja perheet tarvitsevat apua Syyriassa, Turkissa ja lähialueilla. Avun tarve on valtava. Lahjoituksesi on todella tärkeä. (Kuva: Nayef Al-ABOUD / AFP)

Voit maksaa lahjoituksesi maksukortilla, Apple Paylla, Google Paylla, MobilePaylla tai verkkopankissa.

Pienin lahjoittettava summa on 5 €

Näin lahjoituksesi auttaa

Esimerkkejä lahjoitussummista

Näin toimimme kriiseissä

Kulurakenne

Kulurakenne

Käytämme 73 % varoista kehitysyhteistyöohjelmaan, joka sisältää myös kotimaassa tehtävän vaikuttamistyön lapsen oikeuksien puolesta sekä lahjoittajapalvelut. 21,5 % varoista käyttämme viestintään ja varainhankintaan ja 5,5 % käytämme yleishallintoon.

Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.

Tämä maanjäristys on valtava järkytys lapsille ja perheille, jotka ovat jo valmiiksi haavoittuvassa asemassa keskellä erittäin ankaraa talvea.

Johan Mooij

World Visionin Syyrian hätäapuoperaation johtaja

Suomen World Vision

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Toimimme kansainvälisesti 99 maassa. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä kriisialueilla ympäri maailman. Humanitaarinen apumme keskittyy katastrofin keskelle joutuneiden lasten sekä vammaisten ihmisten tukemiseen. Suomalaisten tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että työmme tuloksellisuutta. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullisen lahjoittamisen Ry sekä Euroopan komissio. Järjestömme lahjoitukset kerätään Suomen poliisihallituksen myöntämän virallisen rahankeräysluvan alaisina (RA/2021/1328).

Olemme auttaneet maailman haavoittuvimpia lapsia perheineen jo 70 vuoden ajan lähes 100 maassa.

Lue lisää työstämme

Lahjoita