Katastrofilahjoitus

Idai tuhosi adolinon kodin

Idai tuhosi Adolinon kodin

14-vuotias Adolino asuu nykyään beiralaisessa koulussa, Mosambikissa. Hänen oli pakko lähteä kotoaan hirmumyrsky Idain tuhottua perheen kodin. Adolinon perheineen onnistui paeta koululle, jossa he ovat majailleet siitä asti. “Haluaisin kotiin, täällä ihmiset tappelevat ruoasta”, Adolino sanoo. Idain tuhoalueella ihmiset ovat menettäneet lähes kaiken omaisuutensa, ja joutuvat elämään epähygieenisissä olosuhteissa, jolloin myös tautien leviämisen riski kasvaa. Erityisesti lapset ovat vaarassa.

Lahjoittajiemme tuella joka 60. sekunti yksi nälkäinen lapsi saa ravintoa.

Mitä katastrofilahjoituksilla tehdään?

World Vision lievittää lasten ja perheiden kärsimystä katastrofien ja konfliktien keskellä jopa muutaman tunnin varoitusajalla. 

Apua toimitetaan sekä pahimman hädän aikana että kriisin jälkeen toipumiseen. Jaamme ruokaa, puhdasta vettä ja lääkkeitä. Järjestämme lapsille turvallisia leikki- ja koulutiloja sekä terveyspalveluita. Lahjoitukset suunnataan sinne, missä hätäapua juuri sillä hetkellä eniten tarvitaan.

Jotta olisimme toimintavalmiita mahdollisimman pian seuraavan katastrofin iskiessä, keräämme jatkuvasti lahjoituksia katastrofirahastoomme. 

Tuloksia katastrofityöstämme

Autoimme 13,9 miljoonaa katastrofin uhria

Vuonna 2017 autoimme maailmanlaajuisesti 13,9 miljoonaa katastrofin uhria 60 maassa.

Autamme 33 180 katastrofin uhria päivittäin

Autamme keskimäärin 33 180 katastrofin koskettamaa ihmistä päivittäin.

2017 autoimme katastrofien uhreja 602 mrd eurolla.

2017 autoimme katastrofien uhreja yhteensä 602 miljoonalla eurolla.