World Visionin paikallinen työntekijä jakaa avustuspakkauksia katastrofin uhreille

Katastrofilahjoitus

Auta lapsia katastrofin keskellä

Tee katastrofilahjoitus

Kun katastrofi iskee, apumme pelastaa henkiä ja lievittää lasten ja perheiden kärsimystä jopa muutaman tunnin varoitusajalla. 

Autamme pahimman hädän keskellä ja tuemme ihmisten toipumista kriisin jälkeen. Jotta voimme käynnistää hätäavun mahdollisimman nopeasti, keräämme jatkuvasti lahjoituksia katastrofirahastoomme. 

Lahjoita tilisiirtona:

Saaja: Suomen World Vision ry
Tili: FI32 8000 1570 7681 36

image

Auta lapsia katastrofin keskellä

Tuellasi lievitämme lasten kärsimystä katastrofien keskellä.

Voit maksaa lahjoituksesi maksukortilla, MobilePaylla tai verkkopankissa.

Pienin lahjoittettava summa on 5 €

Näin lahjoituksesi auttaa

Näin toimimme kriiseissä

Tukeasi tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan

Kulurakenne

Kulurakenne

Käytämme 73 % varoista kehitysyhteistyöohjelmaan, joka sisältää myös kotimaassa tehtävän vaikuttamistyön lapsen oikeuksien puolesta sekä lahjoittajapalvelut. 21,5 % varoista käyttämme viestintään ja varainhankintaan ja 5,5 % käytämme yleishallintoon.

Suomen World Vision on voittoa tavoittelematon yhdistys, joten kaikki kasvun myötä saadut varat ohjataan avustuskohteisiin tai investoidaan seuraavien vuosien avustusbudjetin kasvattamiseen.

Miikka Niskanen
Humanitaaristen kriisien määrä on suurempi kuin koskaan. Lapset ovat kaikkien kriisien suurimpia kärsijöitä.

Miikka Niskanen

Humanitaarisen avun päällikkö, Suomen World Vision

Suomen World Vision

Olemme yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä ja itsenäinen osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä, World Visionia. Toimimme kansainvälisesti 99 maassa. Suojelemme lapsia ja puolustamme heidän oikeuksiaan Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa sekä kriisialueilla ympäri maailman. Humanitaarinen apumme keskittyy katastrofin keskelle joutuneiden lasten sekä vammaisten ihmisten tukemiseen. Suomalaisten tuella autamme yli kahta miljoonaa lasta ja aikuista. Valvomme tarkasti sekä varojen käyttöä että työmme tuloksellisuutta. Virallisia kumppaneitamme ovat Suomen ulkoministeriö, Vastuullisen lahjoittamisen Ry sekä Euroopan komissio. Järjestömme lahjoitukset kerätään Suomen poliisihallituksen myöntämän virallisen rahankeräysluvan alaisina (RA/2021/1328).

World Visionin työntekijät jakamassa hätäapua.

Koronapandemian aikana hätäapuoperaatiomme on auttanut yli 60 miljoonaa ihmistä.

Muita kertalahjoitusmahdollisuuksia